• BiletSales.com
    • Uçak biletlerinizi 7/24 istediğiniz de online sitemizden alabilirsiniz.
    • AMSTERDAM TURU 499 € 3 GECE/ 4 GÜN THY İLE
    • 20-23 TEMMUZ / 22-25 TEMMUZ /27-30 TEMMUZ/ 1-4 AĞUSTOS / 4-7 AĞUSTOS / 8-12 AĞUSTOS
    • KÖLN VE DUSSELDORF TURU 849 €UR 7 GECE 8 GÜN
    • 22 TEMMUZ HAREKETLİ
    • Biz Vizenizi Alalım Siz
    • Siz Gideceğiniz Yeri Seçin...
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/vize.islemleri.7?fref=ts
  • https://twitter.com/hlntour
İndirimli Oteller
Kuşadası Otelleri
Çeşme Otelleri
Kemer Otelleri

ANASAYFA


     Cratos Premium Hotel *****

   
Ürün Kodu : 01
Fiyat : 7234 TL 
Ürün Özellikleri
TAM PANSİYON GİRNE/KIBRIS
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

  Toplam 105000m2 alanı ile KKTC’nin turizm cenneti Girne’de denize sıfır bir tesistir. Ercan havalimanı’na 32km., Girne Şehir merkezine 5km uzaklıktadır.
 
410 oda kapasitesi  olan tesiste casino, spa (Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, jakuzi, masaj, cilt bakı, vücut bakımı, fitness center, dinlenme odaları, vitamin bar, anti-selülit uygulamaları, anti-aging, detoks, açık hava masaj olanakları, yoga, step, plates, streching, aerobik, kapalı yüzme havuzu) açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, ana restaurant, A La Carte Restaurant, Port Cratos (içerisinde değişik konseptlerde yiyecek üniteleri, bar ve disko), pastane & coffee shop, butik, kuaför, kuyumcu, hediyelik eşya, market, oyun salonu, terrace bar, the North Shields Pub, havuz bar, vitamin bar ve bowling bar bulunmaktadır.

Tesiste 4 adedi engelli odası olmak üzere 246 standart, 110 superior oda, 36 uite, 8 junior presidential suite, 6 presidential suite ve 4 king suite bulunmaktadır.
Tüm odalarda LCD TV ve IP TV üzerinden 104 kanal yayın, pay tv, merkezi klima, küvetli banyo, mini bar, saç kurutma makinesi, aydınlatmalı makyaj aynası, internet bağlantısı, kartlı anahtar sistemi, emanet kasası, sesli mesaj servisi, özel banyo malzemeler, kuru temizleme ve çamaşır hizmetleri, 24 saat oda servisi bulunmaktadır. 18 ad. Ara geçişli oda servisi bulunmaktadır. 18 adet ara geçişli oda bulunan cratos premium’da sigara içilmeyen odalar da mevcuttur. Tüm odalar balkon ya da teraslı olmakla birlikte deniz, havuz veya dağ manzarasına sahiptir.

   Cratos Premium ‘un kendine ait plajı ve iskelesi bulunmaktadır. PLaj 01 Haziran İtibariyle Hizmet verecektir.

EĞLENCE PROGRAMI; Otelin  restoran ve barlarında farklı konseptlerde canlı müzik eşliğinde eğlenceler düzenlenmektedir. Port Cratos’ta farklı konseptlerde eğlence mekanları ve disko hizmet vermektedir.
Cratos Premium Spa’da deneyimli masaj terapistleri tarafından Uzakdoğu ve klasik masajlar uygulanmaktadır. Spa içerisinde, Kendinizi özel hissedebileceğiniz, içerisinde sauna, hamam, buhar banyosu, telefon- televizyonlu masaj odası ve jakuzinin bulunduğu 2 VIP Spa da bulunmaktadır.Türk hamamı, Sauna, Buhar Banyosu, Jakuzi, Masaj, Cilt Bakımı, Vücut Bakımı, Fitness Salonu, Dinlenme Odaları, Vitamin Bar, Anti-selülit Uygulamaları, Anti-aging, Detoks, Açık Hava Masaj Olanakları, Yoga, Step, Plates, Streching, Aerobik...

Sabah, öğle ve akşam yemeği açık büfe olarak verilmektedir. Yemekler esnasında alınacak yerli alkollü ve alkolsüz içecekler (limitsiz) dahildir.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Tatil Otellerimiz
Çalışma Saatlerimiz
Acil işlemler de WhatsApp: 0555 996 86 60 iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339