• BiletSales.com
    • Uçak biletlerinizi 7/24 istediğiniz de online sitemizden alabilirsiniz.
    • AMSTERDAM TURU 499 € 3 GECE/ 4 GÜN THY İLE
    • 20-23 TEMMUZ / 22-25 TEMMUZ /27-30 TEMMUZ/ 1-4 AĞUSTOS / 4-7 AĞUSTOS / 8-12 AĞUSTOS
    • KÖLN VE DUSSELDORF TURU 849 €UR 7 GECE 8 GÜN
    • 22 TEMMUZ HAREKETLİ
    • Biz Vizenizi Alalım Siz
    • Siz Gideceğiniz Yeri Seçin...
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/vize.islemleri.7?fref=ts
  • https://twitter.com/hlntour
İndirimli Oteller
Kuşadası Otelleri
Çeşme Otelleri
Kemer Otelleri

ANASAYFA


     ROMA – FLORANSA –VENEDİK-MİLANO

   
Ürün Kodu : 09
Fiyat : 349 Euro 
Ürün Özellikleri
SORUNUZ YENİ YIL VE SÖMESTR ÖZEL TURLARI
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

                                                      

TUR PROGRAMI

 

1.Gün  ISTANBUL - TORİNO- VENEDİK     

Siz değerli misafirlerimiz ile Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kappatur kontuarı önünde 12:50’de buluşma. Türk Hava Yollarının  saat 14:50’de kalkan TK1311 tarifeli seferi ile Torino’ya hareket ediyoruz.(Uçuş süresi yaklaşık 2:30 saat). Yerel saat ile 16:50’de Torino’ya varışımızın ardından bizleri bekleyen özel otobüslerimiz ve rehberimiz eşliğinde Venedik’e hareket. Dileyen misafirlerimiz yol üstünde alternatif olarak düzenlenecek Milano-Verona turuna katılabilirler.

İtalya’nın bu en büyük şehrinde Duomo katedrali, Fortezza kalesi, ortaçağın en büyük alışveriş merkezi La Galeria’yı görüyoruz. Moda ve sanatın başkenti Milano’nun, birbirinden ünlü mağazalarına ev sahipliği yapan bu şehrin dünyaca ünlü  cadde ve sokakları görüyoruz.Ardından Venedik otelimize transfer. Varışımızın ardından odalara yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

Milano- Verona Turu Kişi Başı : 100 € (Tura Kayıt esnasında ödenir ise indirimli olarak kişi başı 50€) 
Verona Turu turun 3.günü yapılmaktadır.
2. Gün  VENEDİK   
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın otobüsümüz ile Venedik Tronchetto meydanına varıyoruz.Varışımızın ardından panaromik şehir turumuz için San Marco Meydanında buluşma.Ünlü kafelere ve şık mağazalara ev sahipliği yapan San Marco üzeri kapalı galerilerle çevrili büyük bir mermer salon şeklinde olan bu meydandaki Üzerinde San Marco'nun Aslanı ve San Teodoro'nun heykelleri bulunan granit sütunlar, İstanbul'dan getirilmiştir. Ardında Cumhuriyetin Devlet kilisesi olan Bazilika'yı görüyoruz.

On iki havariden birisi olan San Marco'nun kemiklerini muhafaza etmek amacı ile 1063 ve 1073 yılları arasında,Avrupa ve Bizans karışımı bir tarzda inşa edilmiştir.Daha sonra Dükler Sarayını görüyoruz. Venedik'in bir güç ve şöhret sembolü olan saray, aynı zamanda hem Düka'nın ikamet yeri, hem de hükümetin bulunduğu yer idi.Beyaz ve pembe mermerin oluşturduğu sevimli geometrik şekillerin düzeni ön cepheye büyüleyici bir ifade kazandırmaktadır. Büyük Kanal. Yaklaşık 2 km. uzunluğunda olan kanalda, 'Patrici''lerin yaşamış olduğu 200 adet 12. - 18. yüzyıla ait mermer saraylar yan yana sıralanmıştır.

Çan Kulesi , Saat Kulesi, Son nefes köprüsü  görülecek yerler arasında. Dileyen misafirlerimiz  misafirlerimiz  rehberimiz  ve özel araçlarımız   eşliğinde  alternatif olarak ya düzenlenecek olan Gondol turu’na ve Murano & Burano Turumuza alternatif olarak katılabilirler Venedik’in hemen yanında bulunan Murano ve Burano adalarında ünlü Murano cam işlemeciliğinin inceliklerini ve Burano’nun kendine has evlerini görme imkanı bulacağız. Turumuz sonrası otelimize transfer ve geceleme otelimizde.
Gondol Turu Kişi Başı : 25 € 
Murano & Burano Turu Kişi Başı: 40 €

3. Gün VENEDİK – FLORANSA    
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından odaları boşaltma ve Floransa’ya hareket.(Milano Verona turunu satın alan misafirler ile Verona turunu yapacağız.).Bu turumuzda tarihin en büyük aşk hikâyesine konu olmuş Romeo ve Juliet’in evinin de bulunduğu, Roma’daki Colosseumdan sonra İtalya’daki en büyük arenaya ev sahipliği yapan, kuzey İtalya’nın dükler şehri Verona’yı görüyoruz.

Turumuzun ardından Floransa’ya hareket.Floransa’ya varışta panoramik şehir tanıtım turumuz başlıyor.Bu turumuzda Ponte Vecchio Floransa'nın yerini gösteren bir işaret taşı gibidir. 14. Yüzyıla tarihlenen üzeri kapalı köprünün eşi ve benzeri yoktur.

Köprünün üzerinden diğer tarafa geçilen yolun her iki tarafında, 16. yüzyıldan beri burada olan kuyumcu mağazaları bulunmaktadır. Mağazaların üzerinde bulunan koridor Pitti sarayı ile Uffizi'yi birbirine bağlamaktadır. Signoria Meydanı, Signoria meydanında bulunan heykeller, meydanı bir açık hava müzesi haline getirmiştir.

Solda, atın üzerindeki büyük heykel, Giovanni da Bologna tarafından yapılan Küçük Cosimo (Medici)'ya aittir. Neptun (Poseidon) Çeşmesi (1576) 'nin hemen yanındaki bronz levhada rahip Savonarola'nın burada yakıldığını işaret etmektedir.

Palazzo Vecchio'nun ön tarafında şanlı Marzocco, ya da Floransa'nın Aslanı, ünlü Judith ve Holophernes'in Donatello tarafından yapılan heykelleri ve Michelangelo tarafından yapılan Davide ve Hecules heykellerinin birer kopyasi bulunmaktadır. Duomo Katedrali, San Giovanni Battista Vaftizhanesi, Uffizi Galerisi, Palazzo Vecchio görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde otelimize transfer ve serbest zaman. Geceleme otelimizde. 

Milano- Verona Turu Kişi Başı : 100 € (Tura Kayıt esnasında ödenir ise indirimli olarak kişi başı 50€) 
Verona Turu turun 3.günü yapılmaktadır.

4.Gün  FLORANSA    

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından dileyen misafirlerimiz rehberimiz  ve özel araçlarımız   eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek  Pisa – Siena Turuna katılabilirler. Siena İtalya’nın en yoğun sanat çalışmalarının yapıldığı ve en pahalı antika dükkanlarının bulunduğu bir kent olarak bilinmektedir.

Siena'da göreceğimiz yerler arasında, Duomo Katedrali, Piazza del Campo, La Ragnosa Kulesi, şimdilerde Belediye Binası olarak kullanılan ünlü Palazzo del Popolo ve geçmişin tüm izlerini halen yansıtan dar sokakları bulunmaktadır. Siena gezisi ardından Pisa'ya hareket Pisa Kulesi, Katedral ile Vaftizhane’nin bulunduğu Miracolo meydanı gezileri ardından serbest zaman. Turumuzun ardından otelinize dönüş Geceleme otelimizde. 

Pisa - Siena turu : 75€ ( Kişi başı )
San Gimignano turu :25 € (Kişi başı )
5.Gün  FLORANSA - ROMA   
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından Roma'ya hareket ( 280 km). Yol üzerinde Orvieto şehrine alternatif tur. Orvieto Dünyanın en önemli Ortaçağ miralarından biridir. Beyaz ve siyah mermerlerle gotik ve barok sanatının güneşi.Teleferikle şahin tepesi adı verilen şehre varışımızın ardından şarap mahzenleri ve otantik görüntüsü ile Orvieto 1290 yılların kokusunu tüm sokaklarında soluyacak,keşke 1 gece burada kalsaydık diyeceksiniz.Turumuz sonrası Roma yolculugumuza devam ediyoruz.

Roma’ya varışımızın ardından panoramik şehir turu. Dünya tarihinin ve Italya'nın başkenti olan bu güzel şehirdeki turumuz esnasında Colleseum, Piazza Venezia, Piazza Republica, Roma şehri ve tarihinin doğduğu Forum Meydanı, Forum Meydanı'nın en meşhur caddesi olan ve Mussolini'nin kendine özel olarak açtırmasıyla ünlü Via Fori dei Imperiali, Roma'nın kudret simgesi Colosseo Amfi tiyatrosu panoramik olarak görülecektir.

Tur bitiminde dileyen misafirlerimiz rehberimiz  ve özel araçlarımız   eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek olan Roma Şaheserleri Turu’na katılabilirler. Roma Şaheserleri turumuzda taş taş üstünde bırakmadan, 4 saat boyunca yürüyerek her adım başı Roma'nın bir başka şaheserini görme imkanı bulabilirsiniz. Bu turumuzda ilk önce Venezia Meydanını ardından ünlü mağazaların bulunduğu sokaklara açılan İspanyol Merdivenlerini ve İspanyol Meydanı'nı görüyoruz. Daha sonra Fontana di Trevi'yi (Aşk Çeşmesi) görmeye gidiyoruz.

Yemek için verilecek serbest zamanın ardından, Roma'daki en ilginç merkezlerden olan Pantheon ve heykel ve çeşmeleriyle ünlü meşhur Navona Meydanı'na kadar yürüyoruz. Ardından Vatikan'a gidiyoruz. Burada, dünyanın en büyük kilisesi olan San Pietro'da Rönesans'ın dev sanatçıları Leonardo Da Vinci ve Michelangelo'nun şaheserlerini gördükten sonra San Pietro meydanını görüyoruz. Tur bitimi otele transfer ve geceleme otelimizde.

Orvieto Turu Kişi Başı (Teleferik dahil) : 25 €
Roma Şaheserleri Turu Kişi Başı : 25 €

6. Gün
  ROMA  
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından dileyen misafirlerimiz rehberimiz  ve özel araçlarımız   eşliğinde düzenlenecek olan Castel Romano Outlet Center ve Castel Gondolfo Turu’na katılabilirler.   Bu turumuzda Romanın en büyük Outlet centterlarından Castel Romano’da alışveriş yapma imkanı bulup,Castel Gondolfo’da Papa’nın yazlık sarayını, muhteşem ortaçağ mimarisini ve göl manzarasını görme imkanı bulacaksınız. Tur bitiminde Roma’ya otelimize transfer ve serbest zaman.

Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak Grande Romantica Gece turumuza katılabiliriler. Bu turumuzda 7 tepe üzerine kurulu Roma’nın en romantik ve en güzel tepelerinden biri olan Giannicolo tepesine cıkıyoruz, burada eşsiz Roma manzarasını izledikten sonra otobüsümüzle Romanın en tarihi semtlerinden biri olan birbirinden farklı ve güzel restorantlarının olduğu trastevere bölgesine  gecerek burada akşam yemeği için serbest zaman veriyoruz.

Serbest zaman sonrası buluşma ve bir kahve molası icin ışıklar içinde Romayı ve tiber ırmağını seyrederek Navona meydanına hareket varışımızın ardından rehberimizin belirleyeceği saatte otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

Castel Romano Outlet Center ve Castel Gondolfo Turu: 50 € (Kişi Başı)
Grande Romantica Gece Turu : 25 € ( kişi Başı )

7. Gün ROMA - NAPOLİ    
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından odaları boşaltma ve Napoli’ye hareket.(245 km ) Keyifli yolculuğumuzun ardından  Napoli panoramik şehir turu Posilipo tepesine çıkış, ( Vezüv yanardağı, Capri adası, Napoli şehri ve tüm limanı ) fotograflamak için mola. Kısa molamızın ardından Lungomare’den sahile hareket.

Eski liman Cristoforo Colombo caddesi, castel nuovo ardından Pizza Mercato’ya varış. Buluşma saatine kadar serbest zaman.Dileyen misafirlerimiz rehberimiz  ve özel araçlarımız   eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek olan Pompei-Napoli alternatif turuna katilabilirler.

Tarihi Pompei efsanesi. M.S 79 da Vezüv yanardağından çıkan dumanları gören halk gemilere doluşarak bir daha dönmemek üzere  kaçmaya çalıştılar. 20 dakika süren sarsıntıdan sonra kabaran deniz, gemileri kızgın lavların arasına attı ve yok etti.

Şehirde kalan insanlar evlere kaçtılar, volkandan çıkan ölümcül gazlar bir anda boğulmalarına sebep oluyordu.Sonra ardı ardına volkandan çıkan küller şehri örttü ve Pompei 20.000 yaşayanı ile  yok oldu.Yaklaşık 2.000 yıl o görkemli evler,villalar freskler , heykeller, duvar resimleri küllere gömülü kaldı.

Arkeologlar kenti keşfettiklerinde pişmiş ekmekleri fırında ve ölüme yakalananları, o anda ne yapıyorlarsa taşlaşmış şekilde buldular. Agorası, tiyatrosu ve tapınakları ile Pompei, yok olan bir kentin kazılarda ortaya çıkan müthiş kurulumu, İtalyan’ların EFES kenti.

İtalyan ve Türk rehber eşliğinde bu taşlaşmış insanları görmek o günlerdeki yaşamı öğrenmek için en önemli kültür gezisi. Tabi ki yerine kurulan Napoli liman kenti, sizi Sophia Loren’in şehrine davet ediyor. Yılda yaklaşık 20 milyon turisti ağırlayan Pompei ve Napoli,uzun yıllar hafızalarınızdan çıkmayacak bir görüntü.

Tur sonrası Pompe’ide için  öğle yemeği molası, Ve ardından Napoliye Via Nuova Marina  Liman yolunu takiben varıyoruz.Şehrin en eski Katedrali Chiesa dellaPieta dei Turchini gezisi ardından Şehrin merkez alışveriş caddesi Via Medina da alışveriş yapabilme için serbest zaman.

Tur bitimi Piazza Mercato’da buluşma ve otele transfer. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek Amalfi sahillerinin incisi Sorrento gece turuna katılabilirler.

Bu turumuzda napoliden yaklaşık 45 dk uzakta bulunan Fransız rivierası montecarloyu bile kıskandıracak doğal güzelliği ile meşhur Sorrento’ya hareket ediyoruz Amalfitano sahil şeridinin en popüler yerleşim birimi sayfiye yeri olarak kaktüs ağaçları , dar sokakları, meydanındaki restorantları, dantel işleri, butikleri ve İtalyan jet sosyetenin uğrak yeridir. Turumuz sonrası Napoli’ye dönüş Geceleme otelimizde.

Napoli-Pompei turu : 90 € ( Kişi başı) ( Kayıt esnasında ödenir ise %50 indirimli 45 € )
Amalfi sahilleri incisi Sorrento Gece turu : 30 € (kişi  başı) 

8.Gün  NAPOLİ - İSTANBUL   
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından odaları boşaltma ve rehberinizin belirleyeceği saatte otelden Napoli havalimanına transfer. Check in işlemleri ardından Türk Hava Yollarının TK1880 tarifeli seferi ile saat 11:45’da İstanbul’a hareket.Türkiye saati ile 15:00’da İstanbul’a varış ve kappatur hizmetlerinin sonu. Bir sonra ki turumuz da görüşmek dileğiyle.

DAHİL OLAN HİZMETLER 
  • TÜRK  HAVA YOLLARI TARIFELI SEFERI İLE İSTANBUL-   TORİNO - NAPOLİ- İSTANBUL UÇAK BİLETİ
  • HAVALİMANI VERGİLERİ, ( 150 EUR )
  • ZORUNLU SIGORTA(15 EUR )
  • SEÇİLEN OTELLERDE 7 GECE ODA KAHVALTI KONAKLAMA,
  • ALAN/OTEL/ALAN TRANSFERLERI VE ŞEHİRLERARASI TRANSFERLER
  • NAPOLİ,ROMA,FLORANSA,VENEDİK PANORAMİK ŞEHİR TURLARI,
  • PROFESYONEL KAPPATUR REHBERLİK HİZMETLERİ               

DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
  • YURT DIŞI ÇIKIŞ HARCI BEDELİ 15 TL (SADECE BANKAYA VEYA HAVALİMANI VERGI OFISINE ODENIR)
  • PROGRAMDA BELİRTİLMEYEN TÜM GEZİ VE TURLAR,
  • ŞAHSİ HARCAMALAR
  • VAPORETTO ÜCRETİ 15 €(VENEDIK DE VAPUR KULLANMAK ISTEYEN MISAFIRLERIMIZ ICIN İSTEGE BAGLI)
  • ŞÖFÖR BAHŞİŞLERİ(KİŞİ BAŞI 5 €) (ISTEGE BAGLI)
  • PROGRAMDA BELİRTİLEN ALTERNATİF TURLAR (ISTEGE BAGLI)
  • MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞ ÜCRETLERİ (ISTEGE BAGLI)
  • YEREL OTERITELER TARAFINDAN ALINAN KONAKLAMA VERGILERI GECELIK 2,4,6 EURO (SADECE GEREKLI OLAN OTELLERDE PASAPORT IBRAZI ILE DIREK OTELE ODENIR) 
  • 30.000 € TEMİNATLI SEYAHAT SIGORTASI ( 15 EUR ) (ISTEGE BAGLI)
  • ERIS GARANTISI (ERKEN REZERVASYON IPTAL SIGORTASI) (ISTEGE BAGLI)(30 €)(KAPPA TUR GUVENCESİ ALTINDA TUR HAREKETİNE 7 GÜN KALAYA KADAR KOŞULSUZ ŞARTSIZ TURU İPTAL ETME İMKANI SUNAR. VIZE UCRETI ZORUNLU SAĞLIK SİGORTASI VE ERİS ÜCRETİ İADE EDİLMEZ..  
  •  SCHENGEN VİZE UCRETI VE HİZMET BEDELI 120 €(ISTEGE BAGLI)      

NOTLAR


-Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir, ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir.

- KAPPATUR, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.

- Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Kappa tur sorumlu değildir.
 
- Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir. 

- Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Kappa tur sorumlu tutulamaz. 

- Kappa tur, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. 

- Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler  gerçekleştirilebilir. 

- Kappa tur, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

- Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez. 

- Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. 

- Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez. 

- Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu taktirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir. 

- Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir. 

- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından KAPPATUR sorumlu tutulamaz. 

- Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir. 

- 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / yeya ilave acılan kapanan ek yataktır. 


- Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.
 
- Kappa Tur konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin her hangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde Kappa tur dan tazminat hakkı yoktur. 

- Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından kappatur kesinlikle sorumlu değildir. 

- Otellerde alınan kahvaltı standardı Continental kahvaltı olup tereyağı reçel kahve veya çaydan ibarettir. Grup kahvaltıları otellerde ayrı salonlarda alınıp münferit yolcu kahvaltılarından farklıdır. 

- Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.

-TUR BROŞÜRÜNÜ VE NOTLAR PAKET TUR SOZLESMESİNİN AYRILMAZ BIR EKIDIR. 
PAKETTUR SOZLESMESINDE IMZASI BULUNAN KISI VE KISILER ADINA TESLIM ALINMISTIR.

 

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Tatil Otellerimiz
Çalışma Saatlerimiz
Acil işlemler de WhatsApp: 0555 996 86 60 iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704