• BiletSales.com
    • Uçak biletlerinizi 7/24 istediğiniz de online sitemizden alabilirsiniz.
    • AMSTERDAM TURU 499 € 3 GECE/ 4 GÜN THY İLE
    • 20-23 TEMMUZ / 22-25 TEMMUZ /27-30 TEMMUZ/ 1-4 AĞUSTOS / 4-7 AĞUSTOS / 8-12 AĞUSTOS
    • KÖLN VE DUSSELDORF TURU 849 €UR 7 GECE 8 GÜN
    • 22 TEMMUZ HAREKETLİ
    • Biz Vizenizi Alalım Siz
    • Siz Gideceğiniz Yeri Seçin...
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/vize.islemleri.7?fref=ts
  • https://twitter.com/hlntour
İndirimli Oteller
Kuşadası Otelleri
Çeşme Otelleri
Kemer Otelleri

ANASAYFA


     PARİS

   
Ürün Kodu : 02
Fiyat : 499 Euro 
Ürün Özellikleri
YENİ YIL VE SÖMESTR ÖZEL TURLARI SORUNUZ
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

TUR PROGRAMI

 

1. Gün    PERŞEMBE   ISTANBUL – PARIS

Siz değerli misafirlerimizle Atatürk Havalimanı Dış Hatlar önünde saat 05.35 da buluşma. Bagaj, bilet işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 1821 sefer sayılı uçuşu ile 07.45’da Paris’e hareket. .(yaklaşık 3 buçuk saatlik uçuşun ardından ) Yerel saat ile 10.25’de varış ve ardından havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüzle panoramik şehir turu.  

Paris’e varış sonrası rehberimiz  ve özel araçlarımız   eşliğinde panoramik şehir turu. Bu turumuzda  Fransa’nın en önemli sembolü Eyfel Kulesi ilk görülecek yerler arasındadır.

Kule ziyareti sonrasında şarkılara konu olmuş,en şık mağazaları ve kafeleriyle ünlü alışveriş caddesi Champs Elysees, dünyaca ünlü ressam Leonardo Da Vinci’nin Mona Lisa tablosunun orijinalini barındıran,resim,heykel,doğu sanatları,mısır sanatları,yunan sanatları ve desen bölümlerinden oluşan Louvre Müzesi, Napoleon Bonaparte’ın Austerlitz savaşında galip gelen Fransız askerleri anısına yaptırdığı,içinde 1.Dünya Savaşı şehit mezarlarının bulunduğu ve mezar üstünde 1923’ten beri hiç sönmeyen aleviyle II.Dünya Savaşında Almanların şehri işgali sırasında Almanlara gövde gösterisi niteliğinde yakılan mezar alevlerini görebileceğiniz, 224 basamakla tepesine varıldığında yıldızı andıran Paris şehir manzarasını izleyebileceğiniz Zafer Meydanı ve Takı, Napolyon’un mezarı (Les Invalides anıtı) göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuz sonrası otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

2. Gün    CUMA PARIS

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz  ve özel araçlarımız   eşliğinde alternatif olarak organize edilebilecek olan Picasso, Salvador Dali ve Van Gogh’un da tablolarını yaparken ilham aldığı,kendi portrenizi de sokak ressamlarına çizdirebileceğiniz Montmartre ressamlar tepesi, aynı yerde bulunan Sacre Coeur kilisesini ziyaret edebilirler.

En büyük özelliği İsa’nın kutsal kalbinin yüceltildiği (Sacre Coeur kutsal kalp anlamına gelmektedir.) Fransa’nın en büyük mozaiğini barındırmasıdır. Ve aynı turumuz Tekne ile Seine Nehri gezisini ve Eiffel kulesi turunu da içermektedir.

Fransız Devriminin 100.yılını kutlamak amacıyla inşa edilmiş ancak dönemin devrim karşıtı edebiyatçıları ve sanatçıları tarafından Paris’in görsel itibarını zedeleyeceği görüşüyle aleyhine kampanya başlatılmış kulenin izni 20 yıl için alınmış,iletişim için uygun yüksekliğe sahip oluşundan günümüze kadar gelmiştir.

Seine Nehri şehri ortadan ayırmaktadır ve Fransa’nın en önemli suyoludur.  Seine Nehri gezimiz sırasında ise Paris’in en önemli eserlerini sinek vapurlarından seyretme ve tanıma imkanı.

Akşam isteyen misafirlerimizle alternatif ışıklandırılmış gizemli caddelerinde değişik bir yüzünü keşfedeceğiniz Paris by night turu  ve 65 yıldır dans gösterileriyle Paris’in dünyaca ünlü  kabaresi Lido Show turuna katılabilirsiniz. Işıklar şehri "ville lumière" Paris'in bu ünvanı ne kadar hakettiğini gece turumuzda daha iyi görebileceğiz.

Özel olarak ışıklandırılmış görkemli yapı ve meydanları ziyaret ettikten sonra, Eiffel Kulesi'nin 'ışık show'unu izleyeceğiz. 'Eiffel Show'un tadı henüz damaklarımızdayken, kendimizi dünyanın en meşhur kabarelerinden LIDO SHOW'un sihirli dünyasında, bizlere özel olarak ayrılmış masalarda şampanya yudumlarken bulacağız.

Muhteşem sahne ve ışık oyunlarına dansçıların usta dokunuşları eşlik ederken, sizlere gecenin keyfini çıkarmak kalıyor. Geceleme otelinizde.

Paris By Night Turu : 30 Euro  (Kişi Başı)  

Seine Nehri Gezisi ve Eiffel Kulesi: 80 Euro (Kişi Başı)

Lido Show: 120 Euro (Kişi Başı)

 

3. Gün    CUMARTESİ PARİS

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz  ve özel araçlarımız   eşliğinde alternatif olarak organize edilebilecek olan 7’den 77’ye herkese hayallerin son noktasını sunan Disneyland turuna katılabilirler.

Bu turumuzda, Hayaletler evi, Mark Twain’in Gemisi, çılgın maden treni, Indiana Jones, Robinson’un evi, Karayip korsanları mağarası, bebekler dünyası, yıldızlar turu, 3 boyutlu sinema, uzaya yolculuk, denizaltı macerası, araba yarış pisti gibi aktivitelerle büyükler de en az küçükler kadar eğlenecek ve Disney karakterleriyle beraber gün boyunca çok keyifli anlar yaşayacağız...  Geceleme otelinizde.

Disneyland Turu: 100 Euro (Kişi Başı)

 

4. Gün    PAZAR PARIS- ISTANBUL

Otelimizden alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz ve özel araçlarımız   eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek olan  Notre Dame Katedrali’ ve İle de La Cite turumuza katılabilir.

170 sene sürmüş, 19. yüzyıldan beri Victor Hugo’nun romanıyla ünlenmiş, dünyanın en popüler katedrali Notre Dame Katedrali’ ve İle de La Cite’nin (Cite adasının)  keşfi ve Louvre müzesinde bilet ve giriş sırası beklemeden Müzeyi gezme imkanının tadını çıkaracaksınız.

  Rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına transfer ve Türk Havayollarının TK1828 sefer sayılı uçağı ile 18.15 da İstanbul’a uçuş. Yerel saat ile 22.45 de Atatürk Havalimanına varış ve hizmetlerinin sonu.

Notre Dame Katedrali’ ve İle de La Cite turu : 60 euro kişi başı

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Tatil Otellerimiz
Çalışma Saatlerimiz
Acil işlemler de WhatsApp: 0555 996 86 60 iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398