• BiletSales.com
    • Uçak biletlerinizi 7/24 istediğiniz de online sitemizden alabilirsiniz.
    • AMSTERDAM TURU 499 € 3 GECE/ 4 GÜN THY İLE
    • 20-23 TEMMUZ / 22-25 TEMMUZ /27-30 TEMMUZ/ 1-4 AĞUSTOS / 4-7 AĞUSTOS / 8-12 AĞUSTOS
    • KÖLN VE DUSSELDORF TURU 849 €UR 7 GECE 8 GÜN
    • 22 TEMMUZ HAREKETLİ
    • Biz Vizenizi Alalım Siz
    • Siz Gideceğiniz Yeri Seçin...
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/vize.islemleri.7?fref=ts
  • https://twitter.com/hlntour
İndirimli Oteller
Kuşadası Otelleri
Çeşme Otelleri
Kemer Otelleri

ANASAYFA


     DUBAI TURU

   
Ürün Kodu : 05
Fiyat : 479 Euro 
Ürün Özellikleri
YENİ YIL VE SÖMESTR ÖZEL TURLARI
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

DUBAI

1. ISTANBUL – DUBAI 

17 Şubat Saat 22:30’da Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde kappatur kontuarı önünde Dubai’ye hareket için buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Air Arabia Hava  Yollarına ait  G9 284 tarifeli seferi ile 00:30’da Dubai’ye  hareket. 

Dubai yerel saati ile 06:10’da Sharjah Havalimanı'na varış. Pasaport işlemlerinin ardından  alanda bekleyen yetkililerimiz tarafından karşılanma ve lokal restaurantımızda serbest zaman.  Lokal Restaurantta alacağımız kahvaltının ardından Dubai Sehir turumuz basliyor. Dubai’nin büyüleyici manzarasını denizden seyredebilecek ve bu manzarayı fotoğraflayabileceksiniz. Dubai Sunrise turumuzun ardından şehir turu için hareket; Emirates Towers, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab ve ünlü Jumeirah Plajında fotoğraf molası, Jumeirah Camii, Sheikh Palace, Dubai’yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek, Altın ve Baharat Çarşıları panoramik olarak görülecek yerler arasındadır.

Sonrasında otelimize transfer ve odaların alınmasının ardından serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan olan “Dubai İkonları Akşam yemeği ’’ turuna katılabilirler. Bu turumuzda “Burj Khalifa” manzarası eşliğinde Fountain Ballet Show (su, ses ve ışık gösterileri) izleyecek ve ardından akşam yemeğimizi alacağız. Yemek sonrasında Antik kapalı çarşı Souk Madinat Jumeirah bölgesi gezilecek ve büyüleyici gece görüntüsüne sahip Burj Al Arab ve Palmiye adası panoramik olarak görülecektir. Yada “Dhow Cruise’’ Aksam yemekli tekne turuna. Deira ve Bur Dubai bolgesinin ortasinda Creek nehri uzerinde Muzik esliginde aksam yemeklerini yiyebilirler. Tur sonrası otelinize transfer ve geceleme otelinizde

Dubai İkonları Akşam yemeği :90 Usd
Dhow Cruise turu : 70 Usd

2. Gün DUBAI 

Otelimizde alacağımız keyifli kahvaltının ardından, dileyen misafirlerimiz arzu ettikleri takdirde denizin ve güneşin tadını çıkarabilir veya alışveriş yapabilirler. Akşam arzu eden misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Yemekli Çöl Safari turuna katılabilirler. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelimizde.

 YEMEKLİ ÇÖL SAFARİ TURU : 90 USD 

3. Gün DUBAI 

Sabah Kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimiz  tarafından  düzenlenecek olan Tam gün öğle yemekli Abu Dhabi Turu’na katılabilir. Dubai – Abu Dhabi arası yaklaşık 1,5 saat  olduğundan bu turumuz sabah erken saatte başlıyor.

 Turumuzdaki ilk durak Dünya'nın 3.Büyük cami olan ve Eski Abu Dhabi Emiri tarafından yaptırılan Seyh Zayed Camii. Burada geçireceğimiz 1 saatlik sürenin ardından Abu Dhabi Şehir Turu'na başlıyacağız. Financial Towers, Heritage Village, Corniche Road, Yas Island görülecek yerler arasındadır.

Ardından öğle yemeği molası verilecektir .Yemek sonrası Ferrari World da fotograf çekimi için serbest zaman . Tur sonrası otele transfer.  Akşam arzu eden misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan, ‘Lübnan Tavernası canlı Müzik & Show Akşam yemekli” turuna katılabilirler . Tur sonrası otele transfer ve geceleme otelimizde.

ABU DHABI TURU : 90 USD

4. Gün DUBAI –ISTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından odalarımızı saat 12.00 ye kadar boşaltıyoruz ve bagajlari otelin bagaj odasinda birakiyoruz. Tüm Dubai’nin modern alışveriş merkezlerinde ve plajlarında gezebilmeniz için serbest zaman. Ardından rehberimiz eşliğinde aksam 16.00-17.00 arasinda otellerden alinarak dönüş için havalimanına transferimiz. Air Arabia Hava Yolları’na ait G9 281 sefer sayılı uçağı ile 20.50 de İstanbul‘a hareket. Türkiye yerel saati ile 23.35‘de İstanbul’a varış . 

DAHİL OLAN HİZMETLER 

  • AIR ARABIA HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ  İLE SABIHA GOKCEN –DUBAI- SABIHA GOKCEN PARKURUNDA UÇAK BİLETİ
  • HAVALİMANI VERGİLERİ (150 €)
  • SECILEN KATEGORİ OTELLERDE 3 GECE ODA KAHVALTI KONAKLAMA
  • ALAN/OTEL/ALAN TRANSFERLERİ
  • PANORAMİK  DUBAI ŞEHİR TURLARI
  • REHBERLİK HİZMETLERİ
  • ZORUNLU SEYAHAT SİGORTASI (15 €)

DAHİL OLMAYAN HİZMETLER 

  • DUBAI VİZE ÜCRETİ VE HIZMET BEDELI (100 € ) 
  • YURT DIŞI ÇIKIŞ HARCI BEDELİ (15 TL)(SADECE BANKAYA VEYA HAVALİMANI VERGI OFISINE ODENIR)
  • 30.000 € TEMİNATLI SEYAHAT SIGORTASI ( 15 EUR ) (ISTEGE BAGLI)
  • KONAKLAMA VERGİSİ :SADECE GEREKLİ OLAN OTELLERDE PASAPORT İBRAZI  İLE DİREKT OTELE ÖDENİR
  • Turist vergisi 2*-3* Otellerde gecelik kişi başına 3usd 4* Hotellerde 5usd 5* Hotellerde ,ise yine gecelik kişi başına 6usd (Otel tarafından tahsil edilecektir.)
  • ALTERNATİF TURLAR(ISTEGE BAGLI)
  • KİŞİSEL HARCAMALAR
  • REHBER VE ŞOFÖR BAHŞİŞLERİ ( KİŞİ BAŞI 5 EUR )(ISTEGE BAGLI)
  • MUZE VE OREN YERLERI GIRISLERI
  • ERIS GARANTISI (ERKEN REZERVASYON IPTAL SIGORTASI)(30 €)(KAPPA TUR GUVENCESİ ALTINDA TUR HAREKETİNE 7 GÜN KALAYA KADAR KOŞULSUZ ŞARTSIZ TURU İPTAL ETME İMKANI SUNAR. VIZE UCRETI ZORUNLU SAĞLIK SİGORTASI VE ERİS ÜCRETİ İADE EDİLMEZ)(ISTEGE BAGLI) 
  • TURİST VERGİSİ BÖLGEDE DİRHEM BAZINDA HESAPLANDIĞINDAN KUR DOĞRULTUSUNDA DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR.
NOTLAR

- Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Kappa tur sorumlu değildir.

- Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir.

- Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Kappa tur sorumlu tutulamaz.

- Kappa tur, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.

- Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler  gerçekleştirilebilir.

- Kappa tur, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

- Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.

- Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.

- Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.

- Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu taktirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.

- Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.

- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından KAPPATUR sorumlu tutulamaz.

- Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir.

- 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / yeya ilave acılan kapanan ek yataktır.

- Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.

- Kappa Tur konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin her hangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde Kappa tur dan tazminat hakkı yoktur.

- Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından kappatur kesinlikle sorumlu değildir.

- Otellerde alınan kahvaltı standardı Continental kahvaltı olup tereyağı reçel kahve veya çaydan ibarettir. Grup kahvaltıları otellerde ayrı salonlarda alınıp münferit yolcu kahvaltılarından farklıdır.

- Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.

TUR BROŞÜRÜNÜ ŞAHSIM VE BERABERİMDEKİ TÜM KATILIMCILAR ADINA TESLİM ALDIM. 

 

 

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Tatil Otellerimiz
Çalışma Saatlerimiz
Acil işlemler de WhatsApp: 0555 996 86 60 iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398