• BiletSales.com
    • Uçak biletlerinizi 7/24 istediğiniz de online sitemizden alabilirsiniz.
    • AMSTERDAM TURU 499 € 3 GECE/ 4 GÜN THY İLE
    • 20-23 TEMMUZ / 22-25 TEMMUZ /27-30 TEMMUZ/ 1-4 AĞUSTOS / 4-7 AĞUSTOS / 8-12 AĞUSTOS
    • KÖLN VE DUSSELDORF TURU 849 €UR 7 GECE 8 GÜN
    • 22 TEMMUZ HAREKETLİ
    • Biz Vizenizi Alalım Siz
    • Siz Gideceğiniz Yeri Seçin...
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/vize.islemleri.7?fref=ts
  • https://twitter.com/hlntour
İndirimli Oteller
Kuşadası Otelleri
Çeşme Otelleri
Kemer Otelleri

ANASAYFA


     BUDAPEŞTE-VİYANA-PRAG

   
Ürün Kodu : 04
Fiyat : 399 Euro 
Ürün Özellikleri
09/07/2016 - 16/07/2016 10/07/2016 - 17/07/2016 16/07/2016 - 23/07/2016 17/07/2016 - 24/07/2016 23/07/2016 - 30/07/2016 07/08/2016 - 14/08/2016
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

TUR PROGRAMI

1. GÜN    ISTANBUL-VİYANA- BUDAPEŞTE    

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Kappatur kontuarında 09:30’da buluşma. 8Q 643 sefer sayılı uçuş ile 11:30’da Viyana`ya hareket 12:55’de varış. Varışımızın ardından Budapeşte’ye transferimizi gerçekleştiriyoruz. Viyana’dan Budapeşte’ye giderken yol üstünde dileyen misafirlerimize alternatif olarak düzenlenecek Avrupada en yüksek milli gelire sahip olduğundan dünyanın en zengin başkentlerinden olan Bratislava turu. Bratislava da görülecek yerler arasında Türk izleri taşıyan Bratislava kalesi, St martin katedrali, Mozartın Maria theresa ya ilk konserini verdiği tarihi bina ve eski şehir merkezi gezildikten sonra alışveriş için serbest zaman.  Budapeşte’ye varışı takiben panoramik şehir turu.

Tuna nehrinin iki yakasındaki  sağ (Buda) ve sol (Peşte) kıyısı şeklinde iki bölüme ayrılmıştır. Berlin’den sonra Orta Avrupa’nın en büyük ikinci şehri olup, Macaristan nüfusunun beşte biri de burada yaşamaktadır. Tuna’nın sol kıyısında Buda şatosunun çevresinde, parklarla süslü modern caddeler ve târihî semtler uzanır. Şehrin beyni ve büyük semtler ise Tuna’nın sağ kıyısındaki ovadadır.Budapeşte’de görülecek yerler arasında; Erszebet Köprüsü, tüm şehri kuşbakışı izleyebileceğiniz Gellert Tepesi,Unesco dünya mirası listesinde olan  Balıkçılar Kulesi ve St. Mathias Katedrali , şehrin ilk köprüsü olan Zincirli köprü, görkemli bir tablo çizen Parlamento Binası, Macar krallarının heykellerinin ve heykellerin altında da kahramanlıklarını gösteren kabartmaların bulunduğu  Kahramanlar Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur bitişinde otele transfer ve yerleşme.

Dileyenler için Gece alternatif olarak düzenlenecek batı (Viyana klasik müziği), balkan ve türk müziklerine dayalı macar ve rumen müzikleri kaynaklı geleneksel Çingene müziğinin ve gösterilerinin yapıldığı Çigan Gecesi turumuzda Budapeşte’nin şarap mahzenleri bölgesine gidilerek toplam 98 km uzunluğundaki şarap mahzenlerinin bir bölümünün restorasyonu ile açılmış olan  Budapeşte’nin en otantik restaurantında geleneksel kıyafetler içerisinde Macar danslarını izleyip, Meşhur Macar Gipsy orkestrasının  müzikleri  eşliğinde dans ederken Macar Mutfağının güzel tatları ile eğlenceli muhteşem bir gece geçireceksiniz. Geceleme otelimizde.

Çigan Gecesi(Akşam Yemeği Ve Limitli 1 İçki Dahil): 45 €  
Bratislava Turu ( Yemeksiz):30 €

2. GÜN  BUDAPEŞTE   

Sabah otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz alternatif organize edilecek olan  1543 yılında Kanuni Sultan Süleyman zamanında ilk defa Osmanlıların eline geçen ,Osmanlı tarihinde büyük önemi olan Esztergom &  Tuna’yı gözetleyen kalesinden aldığı isimle “Yüksek Kale” olarak anılan Visegrad &  Osmanlıları’ın batıda ilerlemelerinden kaçan Sırp ve Yunanlıların kurdukları bir kent olan dar dolambaçlı sokakları ve mimarisiyle Akdeniz havasını yansıtan sanatçılar kenti olarak bilinen  Szentendre gezisine katılabilirler.

Akşam alternatif olarak düzenlenecek olan dünyanın en görkemli nehirlerinden Tuna nehri tekne turuna katılabilirler.Bu turumuzda Buda ve Peşte yakalarını ve Magrit adasını Tuna nehrinden görme imkanı bulacaksınız. Geceleme otelimizde

 Esztergom & Visegrad & Szentendre gezisi(öğle yemeği ve limitli 1 içki dahil): 60 €
 Tuna nehri tekne turu ( yemeksiz 1 içki dahil) : 30 €

3. GÜN BUDAPEŞTE - PRAG   

 Sabah alınacak kahvaltının ardndan Prag’a hareket. Prag’a giderken yol üzerinde dileyen misafirlerimizle Kutna Hora turumuzu katılabilirler. Ama iç dekorasyonu sadece insan kemiklerinden yapılmış, dünyadaki tek kilise Kutna Hora'da. Üstelik bu kilisenin en önemli parçasını "Swarzenberg Ailesi"nin arması oluşturuyor ve bu arma "Türk'ün gözünü oyan bir karga iskeletinden" meydana geliyor.

Şaşırtıcı biçimde şapelin her yeri kemiklerle süslenmiş. Kiliseyi ziyaret ettiğimizde bir taraftan dekorasyonun güzelliği karşısında şaşırıyor, öbür taraftan da dekorasyonda kullanılan malzemenin insan kemikleri olduğunu düşünerek ürperiyorsunuz. Alternatif turumuzun ardından Prag’a hareket ediyoruz. Prag Çek Cumhuriyeti'nin başkenti ve en büyük şehridir. Orta Bohemya'da Vlatava Nehri'nin üzerinde yer alır.

Prag "Altın Şehir", "Doksanların Sol Bankası", "Masal Şehri", "Şehirlerin Anası" ve "Avrupa'nın Kalbi" gibi isimlerle de anılır. Panaromik Şehir turumuz sırasında Başbakanlık Sarayı, Chehov köprüsü, Paris Caddesi, Yahudi Mahallesi, dünyaca ünlü yazar Kafka'nın evi, Jan Hus'un heykeli, Tyn Kilisesi ve eski Belediye Binası gibi birçok eserin bulunduğu Eski şehir meydanı ve güzelliği benzersiz olsun, bir daha yapılmasın diye Kral'ın Gözlerini kör ettiği mimarın muhteşem eseri, tarihi 15.yy a dayanan Astronomik Saat kulesi görülecek yerler arasındadır.  Turumuzun ardından otele transfer ve yerleşme.

 Akşam dileyen misafirlerimiz için organize edilecek Prag’ın ortasında boylu boyunca uzanan, dünyanın en güzel görüntülerinin oluşmasında büyük pay sahibi olan, içindeki sekiz ada ve üzerine kurulu on sekiz köprüyle (en büyüğü 1347 tarihli charles köprüsü) dünyanın en estetik, en zarif akan nehirlerinden  Vlatava Nehrinde tekne turuna alternatif olarak katılma imkanı.  

Veya Akşam dileyen misafirlerimiz için düzenlenecek olan Prag By night turumuza katılabilirsiniz. Bu turumuzda eşsiz Prag güzelliğini ışıklandırılmış olarak göreceksiniz. St. Vitus Katedrali, Astronomik Saat kulesini, Cumhurbaşlığı sarayı, Prag Kalesini yürüyerek göreceğiz. Sonrasında akşam yemeğimizi alacağımız restaurantımıza gidiyoruz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Kutna Hora turu: 30 €
Vlatava Nehri tekne turu(Teknede Açık Büfe Yemek Ve 1 İçki Dahil): 40 €
Prag By Night Turu (Yemekli) : 35 € 

4. GÜN PRAG    

 Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Isteyenler için alışveriş ve gezme imkanı.  Dileyen misafirlerimiz için düzenlenecek olan Prag Şaheserleri turumuzu gerçekleştiriyoruz. Bu turumuz da Eski Krallık Sarayı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı, yapımının 600 yıl sürdüğü söylenen neo-gotik Rönesans ve Barok özellikleri bünyesinde barınan ST.Vitüs Katedrali(katedral girişi dahil), Simyacılar sokağı, St.George Kilisesi, 13. yüzyılda Baş Mimar Peter Parler tarafından yaptırılan üzerinde 31 Aziz Heykelinin bulunduğu Charles Köprüsü, eski şehir bölgesinde Kral Alışveriş caddesi, Johannes Kepler’in evi, St.Nicholas Kilisesi, Simetena Evi, Jan Hus Heykeli, Karl köprüsü, sosyalizmin 1948’de ilan edildiği Kingsky Sarayı,Josefov mahallesi,15. yüzyılda inşa edilen üzerinde 12 Havari ile şovlar gerçekleştirilen tarihi Astronomik saat kulesi ve TYN Kilisesi görülecek yerler arasındadır.

Turumuzun ardından dileyen misafirlerimiz alternatif olarak  tam gün öğle yemekli düzenlenecek olan 17. ve 18. Yüzyılda Avrupa sosyetesinin ve Devlet adamlarının en uğrak ve en meşhur şehri olan Karlovy Vary’nin eşsiz tabiatı içinde, yan yana inşa edilmiş onlarca muhteşem sarayı, ATATÜRK’ün 1918 de kaldığı oteli, Dovorak`ın, Mozart`ın Göthe`nin, Beethoven`ın, Puşkin`in evlerini görecek,12 farklı termal suyun çıktığı termal galerileri ziyaret edecek ve kristal, porselen,granat,kehribar taşlarının ve diğer geleneksel çek hediyelik eşyalarının satıldığı fabrika satış mağazalarında alışverişle geçireceksiniz.

Dünyanın en sağlıklı kenti olarak bilinen termal kaplıca ve doğal kaynaklarıyla ünlü Karlovy Vary’de yeraltında binlerce mineral yatağı vardır. Yuri Gagarin heykelinin arkasındaki modern binanın içinden çıkan kaynak 20 metre yükseğe fışkırıyor ve dünyadaki en büyük sıcak kaynaklardan biridir.

Sıcaklığı 41-72 derece arasındaki suyunun tadı çok özel ve vücutta özel bir etki bırakır. Karlsbad sıcak mineral suyu vücut için gerekli hemen her minareli içerir, iltihabı iyileştirir, sindirim organlarının fonksiyonunu artırır, bağışıklığı artırır, vücudu toksinlerden temizler, vücuttaki enerji üretimini artırır.

Turumuz sonrası otele transfer. Gece için dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek bu süprizli gecede Çek Cumhuriyeti’nin folklorik kültürünü ünlü Polka’larını daha yakından tanıyacağınız dans ve eğlencelerle süslü Çek folkloru eşliğinde yemekli, içkili, müzikli Orta gecesine katılabilirler.

Avrupa’nın 14.yüzyıldan kalan en tarihi ve otantik restaurantlarından birinde dansçı esir kızlar masanızda size eşlik edebilir, dilenciler, sokak savaşçıları yanınızdan geçebilir, ortaçağ eğlencesi, müzik aletleri ve danslarıyla büyülenebilirsiniz. Sizlerde bu masalsı atmosferde kaybolabilirsiniz. Yemek ve görsel şovlara bayılacaksınız. Bu geceyi özellikle kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Geceleme otelimizde.

Karlovy Vary turu(Öğle Yemeği Dahil): 60 €
Orta Çağ gecesi(Akşam Yemeği Ve Limitli 1 İçki): 60 €
Prag Şaheserleri turu : 25 € 

 5. GÜN   PRAG    

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından tam gün serbest zaman, isteyenler için alışveriş ve gezme imkanı. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak organize edilecek  Elbe nehrinin kenarına kurulan Barok mimarisi ile muhteşem şehir merkezini, Fraunkirche’yi , Dresden’in en önemli yapılarından biri olan adının anlamı iki sur arasındaki yer olan, içinde havuzlar, geniş galeriler, galerileri birbirine bağlayan köşkler (pavillon)ve  dünyanın ikinci büyük porselen müzesi  bulunan Zwinger  sarayını, Brulshl terası, kral yolu, elbe nehri, yolda yıldırım çarpma tehlikesiyle karşılaşınca keşiş olmaya karar veren ve defalarca kilise tarafından yargılanmasına sebep olan sayısız eseri bulunan Martin Luther heykeli ,Hof  kilisesi, II. Dünya Savaşı öncesindeki yıllarda Richard Strauss'un pekcok eserinin prömiyerlerine ev sahipliği yapmış  olan Semper operası ve eski şehir meydanını görebileceğiniz Dresden Turuna ( Almanya YEMEKSIZ )  turuna katılabilirler.

 Dileyen misafirlerimiz, Dresdene giderken yol ustunde Terezin  toplama kampi turumuza katılabilirler.  II. Dünya Savasinda Nazi Toplama Kampi olarak kullanilmis Terezin Kampı misafirlerimizin büyük ilgisini çekecektir. Turumuzun ardından gece için dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek bu süprizli gecede Çek Cumhuriyeti’nin folklorik kültürünü ünlü Polka’larını daha yakından tanıyacağınız dans ve eğlencelerle süslü Çek folkloru eşliğinde yemekli, içkili, müzikli Çek gecesine katılabilirler.

Avrupa’nın 14.yüzyıldan kalan en tarihi ve otantik restaurantlarından birinde dansçı esir kızlar masanızda size eşlik edebilir, dilenciler, sokak savaşçıları yanınızdan geçebilir, ortaçağ eğlencesi, müzik aletleri ve danslarıyla büyülenebilirsiniz. Sizlerde bu masalsı atmosferde kaybolabilirsiniz. Yemek ve görsel şovlara bayılacaksınız. Bu geceyi özellikle kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Geceleme otelimizde.

Dresden Turu (Yemeksiz): 60 €
Terezın Kampı: 20 € (Sadece Dresden Turuna katılanlar katılabilir) 
Çek gecesi(Akşam Yemeği Ve Limitli 1 İçki): 60 €

6.GÜN CUMA  PRAG - VIYANA   

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından özel otobüsümüz ile Viyana’ya hareket. Yol üzerinde dileyen misafirlerimizle Cesky Kurumlov turuna katılabilirler. Bir Orta Çağ Kasabası olan Cesky Kurumlov aynı zamanda Unesco tarafından Dünya Mirasları listesinde yer alan bir kasabadır.

Vlatava nehrinin kıvrımları içersinde bir ada gibi gözüken bu şirin şehri tam bir ortaçağ kentidir. Viyana varışımızın ardından şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Keltlerin bir yerleşim merkezi olarak kurulan Viyana, Ortaçağda Roma İmparatorluğu'nun taşra şehirlerinden biri haline gelmiş, daha sonra da Roma-Germen imparatorluğunun bir sınır kenti olmuştur (976).

Babenberger soyunun yönetimi altında 1156 yılından itibaren Bavyera'dan bağımsız olarak Alman imparatorluğuna bağlı bir dukalık olan Viyana'da Habsburg sülalesi 1273 yılında German krallık, diğer bir deyişle imparatorluk tacını devralmış ve aralıklarla Roma-German imparatorluğunun yıkıldığı yıl olan 1806 yılına kadar bu tacı ellerinde tutmuşlardır. Bu durum Viyana'nın 1156 yılından beri Avusturya'nın başkenti olduğu anlamına gelmektedir.Yirminci yüzyılda Viyana iki kez bir cumhuriyetin parçası olmuş, bu durum yalnız faşist ve nasyonal sosyalist rejimler süresince kesintiye uğramıştır.

İkinci Dünya Savaşı'nın sonundan bu yana Viyana gelişerek modern ve dünyaya açık bir metropol olmuştur. Son yarı yüzyıl Viyana'nın 2000 yıllık tarihindeki en uzun barış dönemidir. Şehir turumuzda ilk görülecek yer ünlü Vıyana Opera binası , 1365 yılında Herzog Rudolf IV. tarafından kurulan Viyana Üniversitesi ardından yüzyılı aşkın tarihçesi ile ünlü Parlemento Binası ,Dünyanın sayısız sanatçısını barındıran Vıyana Tiyatrosu ve son olarak Vıyananın imparatorluk sarayı Holfburg ve Müzeler bölgesinde geziyoruz .

Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Arzu eden misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Grizing meyhaneleri turumuzda Viyananın eğlence merkezi olan Grinzing Tepelerine gidilerek bölgenin en sevilen restarauntlarından birinde kemanlar, akardiyonlar, Viyana şarkıları eşliğinde yemekli, sınırlı içkili Unutulmaz saatler geçireceksiniz.

Otantik bir Grinzing tavernasında yöresel giysileri ile servis yapan bayanların elinden bir bütün olarak pane edilmiş enfes schnitzellerimizi yerken akordeon ve keman eşliğinde Viyana şarkıları ile Grinzinger Heurigen show gösterilerinin sunulduğu esnada şarapların ikram edildiği muhteşem bir gece geçireceksiniz. Geceleme otelimizde.

Cesky Kurumlov turu: 30 €
Grinzing Meyhaneleri turu ( Akşam Yemeği Ve Limitli İçki(1) Dahil): 50 €

7. GÜN VIYANA    

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyenler alternatif olarak düzenlenecek yarım günlük  Nazi Almanyası’nın 2.Dünya savaşında ilk jet fabrikası olarak da kullandığı Avrupa’nın en büyük yer altı gölü olan   Seegrotto , Mayerling ve  göller, ormanlar, tabiat ülkesi olan Avusturya’yı bize en net olarak tanıtacak, Beethoven'in 9. Senfonisi'ni bestelediği Kaplıcalar ve tabiat şehri Baden Şehri turuna ( Viyana Ormanları Turu ) katılabilirler.

Bu turumuzda gezilecek yerler arasında Mayerlingdeki ünlü av köşkünü, kentin kuzeydoğusunda bulunan  Habsburg Hanedanı’na ait en önemli mimari yapılardan biri olan Tarihte imparatorluk ailesinin yazın kaldığı yer olarak kullanılan  Hietzing’de yer alan Schonbrunn Sarayı gibi dünyaca ünlü eserler yer almaktadır. Dileyen misafirlerimiz akşam alternatif olarak düzenlenecek dünyaca ünlü Viyana opera ve bale sahnesinde konser gecesine katılabilirler. Geceleme otelimizde.
Seegrotte  Baden Şehri ve Schonbrunn sarayı bahçeleri turu(Yemeksiz): 75€ 
Vıyana opera ve balesi ( Yemeksiz) :60 €

 

8. GÜN VIYANA – ISTANBUL   

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. İsteyenler için alışveriş ve dinlenme imkanı. Ardından Viyana havalimanına transfer,pasaport ve bilet işlemlerinin ardından 8Q 644 Sefer sayılı uçuş ile 13:35’de İstanbul’a hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından saat 16:50’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.




DAHİL OLAN HİZMETLER 
  • ONUR HAVA YOLLARI İLE ISTANBUL-VIYANA – ISTANBUL  ARASI UÇUŞLAR
  • ALAN/OTEL/ALAN VE PRAG/VİYANA/BUDAPEŞTE TRANSFERLERİ
  • 3-4 YILDIZLI OTELLERDE  7 GECE 8 GÜN ODA KAHVALTI  KONAKLAMA
  • PRAG, VİYANA, BUDAPEŞTE PANORAMİK ŞEHİR TURLARI
  • TECRÜBELİ REHBERLİK HİZMETLERİ
  • HAVALİMANI VERGİLERİ (150 €)
  • ZORUNLU SİGORTA (15 €)

DAHİL OLMAYAN HİZMETLER 
  • SCHENGEN VİZE UCRETI VE HİZMET BEDELI  100 €(ISTEGE BAGLI) 
  • YURT DIŞI ÇIKIŞ HARCI BEDELİ 15 TL (SADECE BANKAYA VEYA HAVALİMANI VERGI OFISINE ODENIR)
  • 30.000 € TEMİNATLI SEYAHAT SIGORTASI ( 15 EUR ) (ISTEGE BAGLI)
  • MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞ ÜCRETLERİ (ISTEGE BAGLI)
  • ŞÖFÖR BAHŞİŞLERİ(KİŞİ BAŞI 5 €) (ISTEGE BAGLI)
  • PROGRAMDA BELİRTİLEN ALTERNATİF TURLAR (ISTEGE BAGLI)
  • PROGRAMDA BELİRTİLMEYEN TÜM GEZİ VE TURLAR,
  • ŞAHSİ HARCAMALAR
  • ERIS GARANTISI (ERKEN REZERVASYON  IPTAL SIGORTASI)(30 €) (İSTEGE BAGLI)(KAPPA TUR GUVENCESİ ALTINDA TUR HAREKETİNE 15 GÜN KALAYA KADAR KOŞULSUZ ŞARTSIZ TURU İPTAL ETME İMKANI SUNAR. VIZE UCRETI ZORUNLU SAĞLIK SİGORTASI VE ERİS ÜCRETİ İADE EDİLMEZ)
  • İZMİR, ANTALYA İÇ HAT BAĞLANTI 80 € DİĞER İLLERVE KIBRIS 100€ (ISTEGE BAGLI)

NOTLAR :

-Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir, ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir.

- KAPPATUR, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.

- Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Kappa tur sorumlu değildir. 

- Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir. 

- Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Kappa tur sorumlu tutulamaz. 

- Kappa tur, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. 

- Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler  gerçekleştirilebilir. 

- Kappa tur, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

- Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez. 

- Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. 

- Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez. 

- Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu taktirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir. 

- Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir. 

- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından KAPPATUR sorumlu tutulamaz. 

- Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir. 

- 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / yeya ilave acılan kapanan ek yataktır. 

- Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir. 

- Kappa Tur konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin her hangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde Kappa tur dan tazminat hakkı yoktur. 

- Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından kappatur kesinlikle sorumlu değildir. 

- Otellerde alınan kahvaltı standardı Continental kahvaltı olup tereyağı reçel kahve veya çaydan ibarettir. Grup kahvaltıları otellerde ayrı salonlarda alınıp münferit yolcu kahvaltılarından farklıdır. 

- Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.

TUR BROŞÜRÜNÜ ŞAHSIM VE BERABERİMDEKİ TÜM KATILIMCILAR ADINA OKUDUM ANLADIM TESLİM ALDIM .

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Tatil Otellerimiz
Çalışma Saatlerimiz
Acil işlemler de WhatsApp: 0555 996 86 60 iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436