• BiletSales.com
    • Uçak biletlerinizi 7/24 istediğiniz de online sitemizden alabilirsiniz.
    • AMSTERDAM TURU 499 € 3 GECE/ 4 GÜN THY İLE
    • 20-23 TEMMUZ / 22-25 TEMMUZ /27-30 TEMMUZ/ 1-4 AĞUSTOS / 4-7 AĞUSTOS / 8-12 AĞUSTOS
    • KÖLN VE DUSSELDORF TURU 849 €UR 7 GECE 8 GÜN
    • 22 TEMMUZ HAREKETLİ
    • Biz Vizenizi Alalım Siz
    • Siz Gideceğiniz Yeri Seçin...
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/vize.islemleri.7?fref=ts
  • https://twitter.com/hlntour
İndirimli Oteller
Kuşadası Otelleri
Çeşme Otelleri
Kemer Otelleri

ANASAYFA


     AMSTERDAM TURU 4 GECE 5 GÜN

   
Ürün Kodu : 03
Fiyat : 499 Euro 
Ürün Özellikleri
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Tur Programı

1.GÜN  İSTANBUL – AMSTERDAM     

Siz değerli misafirlerimiz Havalimanı Dış Hatlar gidiş Terminali kappatur kontuarı önünde saat 07:15’de  buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından TK1961 sefer sayılı uçuşu ile 10.45’de Amsterdam’a hareket.

(Uçuş süresi yaklaşık 3,5 saat)Yerel saat ile 12.35’de varışımızın ardından alanda bekleyen özel otobüsümüzle panoramik Amsterdam şehir turu.
 Amsterdam  Hollanda’nın başkentidir ancak idari başkent Lahey’dir.

Turumuzda şehirdeki tüm aktivitelerin merkezi olan Dam Meydanı,meydanın yakınında bulunan Kraliyet Sarayı,yan yana yaklaşık 10-15 tane çiçekçinin sıralandığı bir yüzen Pazar olan ve bir zamanlar çiçekçilerin çiçeklerini satmak için rıhtıma yanaştıkları ve bu sokaktan geçenlere satış yaptıkları Çiçek Pazarı, özgürlükler şehri Amsterdam’ın özgürlükler caddesi coffee shoplarıyla ünlü  Kırmızı Fener Sokağı görülecek yerler arasındadır.

Tur sonrası otele hareket ve yerleşme. Dileyen misafirlerimiz akşam  alternatif olarak düzenlenecek olan Tekne turuna katılabilirler.Bu turumuzda Amsterdamın oluşumunu ve ismini almasında rol oynayan Amsterdam a birde Amstel nehri üzerinden seyretme fırsatı yakalayabilirsiniz. Turumuz sonrasında otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

Tekne turu: 20 € 

2.GÜN AMSTERDAM   
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman, Dileyen misafirlerimiz rehberimiz  ve özel araçlarımız   eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek olan tam günlük Volendam  Kasabası ve Marken turuna katılabilirler .

Eski balıkçı kasabası olan Volendam’da tarihi evler ve liman, küçük bir ada olan Marken’i ziyaretimiz sırasında dünyaca ünlü peynir fabrikası görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelimizde.

Volendam  Kasabası ve Marken turu  :50  €

3.GÜN AMSTERDAM   

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz  ve özel araçlarımız   eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek tam gün Grand Holland turuna katılabilirler.

Bu turda Hollanda’nın ikinci büyük şehri ve dünyanın en büyük limanı olan Rotterdam’ı göreceğiz.

Şehir, II.Dünya Savaşındaki bombalama sonrası yeniden inşa edilmiştir. Görkemli,büyüleyici ve çağdaş mimarisiyle göz kamaştıran şehirde Swan köprüsü ve Euromast’ı fotoğraflamayı unutmayın.Sonraki durağımızda 16.yüzyıl İspanya işgalinde Flemenk isyanının başını çeken William of Orange’ın şehri Delft görülecek yerler arasındadır.

Kent mavi seramikleriyle ünlü olup,burada seramiklerin tarihsel gelişimleriyle ilgili çokça bilgi edinebilirsiniz.Turdaki görülecek bir diğer şehir Adalet Divanı, Parlamento Binası ve Kraliçe Beatrix’in sarayının bulunduğu  Hollanda’nın siyasi ve idari merkezi olma özelliğini taşıyan Lahey kentidir.

Hollanda’daki ünlü binalarının 1:25 ölçekle küçültülmüş maketlerinin bulunduğu maket şehir Madurodam,Lahey’in sahil kenti Schevningen ayrıca görülecek yerlerdir.Tur sonrası otele dönüş,serbest zaman .

Grand Holland turu : 80 €                                                                

4.GÜN AMSTERDAM-ISTANBUL    

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman, uçak saatine bağlı olarak alışveriş ve gezme imkânı.

Ardından Havalimanına transfer, TK 1962sefer sayılı uçuşu ile 13.35’de İstanbul’a uçuş. (Uçuş süresi yaklaşık 3,5 saat). Saat 17:00’de varış ve turumuzun sonu.
DAHİL OLAN HİZMETLER 
  • TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ  İLE İSTANBUL- MOSKOVA -İSTANBUL ARASI UÇUŞLAR
  • HAVALİMANI VERGİLERİ (150 €) 
  • ALAN / OTEL / ALAN TRANSFERLERİ
  • SECILEN OTELLERDE 3 GECE ODA + KAHVALTI DAHIL KONAKLAMA, 
  • MOSKOVA PANORAMİK ŞEHİR TURLARI
  • TECRÜBELİ REHBERLİK HİZMETLERİ
  • ZORUNLU SİGORTA (15 €)
DAHİL OLMAYAN HİZMETLER 
  • YURT DIŞI ÇIKIŞ HARCI  (15 TL)
  • SEYAHAT, SAĞLIK SİGORTASI (15 €),
  • KISISEL HARCAMALAR,
  • ŞOFÖR BAHŞİŞLERİ (KISI BASI  5 € )
  • MÜZE VE ÖREN YERLERİ GİRİŞ ÜCRETLERİ,
  • PROGRAMDA ALTERNATİF OLARAK BELİRTİLEN CEVRE GEZİLERİ,
  • ERIS GARANTISI (ERKEN REZERVASYON  IPTAL SIGORTASI)(30 €)(KAPPA TUR GUVENCESİ ALTINDA TUR HAREKETİNE 7 GÜN KALAYA KADAR KOŞULSUZ ŞARTSIZ TURU İPTAL ETME İMKANI SUNAR. VIZE UCRETI ZORUNLU SAĞLIK SİGORTASI VE ERİS ÜCRETİ İADE EDİLMEZ)
  • ANKARA-İZMİR İÇ HAT BAĞLANTI  120 € DİĞER İLLER 180 € KIBRIS 220  €
ÖNEMLİ

BU TUR İÇİN YOLCULARIMIZIN  SCHENGEN VİZESİ  ALMALARI GEREKMEKTEDİR. VİZE BAŞVURUSU İÇİN EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT İLE ACENTAMIZDAN TEMİN EDEBİLECEĞİNİZ, VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR LİSTESİNDE BELİRTİLEN BELGELER GEREKMEKTEDİR.

YEŞİL PASAPORT SAHİPLERİ İÇİN VİZE UYGULAMASI OLMAYIP, EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT TAŞIMALARI YETERLİDİR. VİZELER SEYAHAT BAŞLANGICINDAN ÖNCE TÜRKİYE’DEKİ İLGİLİ KONSOLOSLUKLARDAN ALINMAK ZORUNDADIR.

GİRİŞ YAPILAN ÜLKENİN SINIR KAPILARINDA VİZE ALINAMAZ. VİZE ALINMIŞ OLMASI O ÜLKEYE GİRİŞ YAPILABİLECEĞİ ANLAMINA GELMEZ. PASAPORT POLİSİ SİZİ ÜLKEYE SOKMAMA YETKİSİNE SAHİPTİR. BÖYLE BİR DURUMDA SORUMLULUK YOLCUYA AİTTİR.

T.C. YEŞİL PASAPORTU İLE SEYAHAT EDECEK MİSAFİRLERİMİZİN, EĞER PASAPORTLARININ ALINIŞ TARİHİ 10 YILDAN ESKİ İSE; PASAPORTLARINI YENİLEMELERİ GEREKLİDİR.

AKSİ HALDE GİDECEKLERİ ÜLKEYE KABUL EDİLMEYEBİLİRLER VE/VEYA TÜRKİYE'DEN HAVAYOLU FİRMASI TARAFINDAN UÇUŞLARI GERÇEKLEŞTİRİLMEYEBİLİR.

BÖYLE BİR DURUMDA SORUMLULUK YOLCUYA AİTTİR. YIRTIK, YIPRANMIŞ, ISLANMIŞ VE/VEYA BENZERİ TAHRİBAT(LAR)A UĞRAMIŞ PASAPORTLAR NEDENİYLE ZİYARET EDİLECEK ÜLKE SINIR KAPISINDA GÜMRÜK POLİSİ İLE SORUN YAŞANMAMASI ADINA ;ALINAN  PASAPORTLARIN YENİLENMESİ VE T.C. VATANDAŞLARINA VİZE UYGULAYAN BİR ÜLKE İSE İLGİLİ VİZENİN YENİ PASAPORTTA OLMASI GEREKMEKTEDİR. AKSİ DURUMDA SORUMLULUK YOLCUYA AİTTİR.
 

Hlntur, hava yolu şirketi ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Uçuş  öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi  gerekmektedir.

Yurtdışı gezilerinde en az  6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 20 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.

Uçak tipi ve saatinin değişmesi mümkün olup, bu durum sözleşme anında bildirilmiş ve yolcu saat değişme riskini kabul ederek turu satın almıştır.Bu sirkü 14.01.2016  tarihinde düzenlenmiş olup,bir sonraki sirküde geçersiz sayılır.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Tatil Otellerimiz
Çalışma Saatlerimiz
Acil işlemler de WhatsApp: 0555 996 86 60 iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339