• BiletSales.com
    • Uçak biletlerinizi 7/24 istediğiniz de online sitemizden alabilirsiniz.
    • AMSTERDAM TURU 499 € 3 GECE/ 4 GÜN THY İLE
    • 20-23 TEMMUZ / 22-25 TEMMUZ /27-30 TEMMUZ/ 1-4 AĞUSTOS / 4-7 AĞUSTOS / 8-12 AĞUSTOS
    • KÖLN VE DUSSELDORF TURU 849 €UR 7 GECE 8 GÜN
    • 22 TEMMUZ HAREKETLİ
    • Biz Vizenizi Alalım Siz
    • Siz Gideceğiniz Yeri Seçin...
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/vize.islemleri.7?fref=ts
  • https://twitter.com/hlntour
İndirimli Oteller
Kuşadası Otelleri
Çeşme Otelleri
Kemer Otelleri

ANASAYFA


     LONDRA TURU 3 Gece 4 Gün

   
Ürün Kodu : 050
Fiyat : 699 Euro 
Ürün Özellikleri
3 Gece 4 Gün THY ile
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
1. Gün
İstanbul >> Londra

Ortalama uçuş süremiz 4 saat. Sadece iki saatlik bir saat farkı olduğundan, uçaktan iner inmez tatilinize başlamaya hazırsınız. Havalimanında sizleri karşılayan yetkililerimiz, otelinize kadar sizlere eşlik ediyor. Odanıza yerleştikten sonra, bu büyüleyici şehri keşfetmeye başlayabilirsiniz.
Paris’ten sonra en çok ziyaret edilen ikinci Avrupa şehri olan Londra, parklarının ve yürüyüş rotalarının güzelliği ile biliniyor. Bu nedenle ilk gününüzü serbestçe dolaşarak ve şehri tanıyarak geçirmenizi tavsiye ediyoruz. Yürüyüşünüz sırasında Londra Köprüsü ve Big Ben Saat Kulesi gibi dünyaca meşhur yerleri ziyaret etmeyi unutmayın! Londra Köprüsü’nün ucundaki Borough Market’te yürüyüşünüzü sonlandırabilir, yöresel ürün ve lezzetleri satın alabilirsiniz. 


2. Gün
Londra

İkinci günü müze ve tiyatro ziyaretlerine ayırmanızı tavsiye ederiz. Londra turu içerisinde, Tate Modern Müzesi ve Shakespeare’s Globe Tiyatro Binası önemli bir yer tutuyor. İlki içerisinde Gauguin, Picasso, Monet ve Dali gibi dünya sanatına çok fazla şey armağan eden sanatçıların eserlerini inceleyebilirsiniz. Tiyatro binasının tarihi ise 1599 yılına dek dayanıyor ve Shakespeare eserlerinin Avrupa’da ilk defa sergilendiği yerlerden biri olmasıyla biliniyor. Gününüzü Baker Street üzerinde yapacağınız bir yürüyüşle sonlandırın. 221 numaraya geldiğinizde ne yapacağınızı biliyorsunuz – Sherlock Holmes’a el sallayın! 


3. Gün
Londra

Londra turu için üçüncü gününüzü daha “modern eserlerle” geçirebilirsiniz. London Eye, London Dungeon ve Lonfon Aquarium ziyaret etmenizi tavsiye ettiğimiz üç temel lokasyon. London Eye zaten ilk günden beri dikkatinizi çekmiştir, şehri kademe kademe izleyebileceğiniz devasa bir dönme dolaba benziyor. London Dungeon, sizi Ortaçağ zindanlarında ürpertici bir yolculuğa çıkartırken, London Aquarium da deniz canlılarını yakından tanımanızı sağlıyor. Günü tamamlarken, bir pub’a uğrayıp siyah bira denemeyi unutmayın. 


4. Gün
Londra >> İstanbul

Londra turu için dördüncü güne, meşhur Londra metrosunu kullanarak devam edebilirsiniz. Bu sayede, ulaşabileceğiniz alan sayısı da artacaktır. Tower of London, Tower Bridge, City Hall ve Westminister Abbey, görmenizi tavsiye ettiğimiz yerler. Günü tamamlamadan önce, Harrods mağazasında alışveriş ve Notting Hill mahallesinde bir yürüyüş yapabilirsiniz. Aynı adlı, ünlü bir romantik komedi filmine de konu olan bu mahalle, oldukça keyifli (ve romantik) bir zaman geçirmenizi sağlıyor. 

hlntur.com
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Tatil Otellerimiz
Çalışma Saatlerimiz
Acil işlemler de WhatsApp: 0555 996 86 60 iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231