• BiletSales.com
    • Uçak biletlerinizi 7/24 istediğiniz de online sitemizden alabilirsiniz.
    • AMSTERDAM TURU 499 € 3 GECE/ 4 GÜN THY İLE
    • 20-23 TEMMUZ / 22-25 TEMMUZ /27-30 TEMMUZ/ 1-4 AĞUSTOS / 4-7 AĞUSTOS / 8-12 AĞUSTOS
    • KÖLN VE DUSSELDORF TURU 849 €UR 7 GECE 8 GÜN
    • 22 TEMMUZ HAREKETLİ
    • Biz Vizenizi Alalım Siz
    • Siz Gideceğiniz Yeri Seçin...
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/vize.islemleri.7?fref=ts
  • https://twitter.com/hlntour
İndirimli Oteller
Kuşadası Otelleri
Çeşme Otelleri
Kemer Otelleri

ANASAYFA


     BALTIK İNCİLERİ TURU

   
Ürün Kodu : 35
Fiyat : 549 Euro 
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Tur Programı

1.GÜN

İstanbul - Vilnius 

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Kontuarı önünde yetkililer ile buluşuyoruz.  

Bilet ve pasaport işlemlerinden sonra Türk Havayolları Tarifeli seferi ile Vilnius'a hareket ediyoruz. Yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ardından Vilnius'a varışımızın ardından otelimize Transferimiz Gerçekleşiyor;

 2.GÜN

Vilnius

Kahvaltının ardından Vilnius şehir turumuz başlıyor. UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi'nde olan Vilnnius şehrinde görülecek yerler arasında; St. Peter ve Paul Kilisesi, Katedral Meydanı ve Vilnius Katedrali, Katedral Meydanı ve şehir surları göreceğimiz yerler arasındadır.

Turumuzun ardından dileyen misafirlerimiz rehberimiz ve özel araçlarımız eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek olan Trakai turuna katılabilirler.

Şehir Peninsula Bölegesinde Lukos (Bernardinu), Galves, Akmenos, Gilusio adlarındaki göllerle çevrilidir. Bölgede ise küçük büyük 200 göl bulunmaktadır.

Trakai şehrinde mimari, tarihi ve kültürel anıtlar bulunmaktadır. Trakai Kalesi Litvanya'nın en bilinen kalesidir. Tur bitiminde otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

Trakai Turu : 50.-EUR  (kişi başı)

3.GÜN

Vilnius - Riga

Kahvaltının ardından özel aracımız ile Riga'ya hareket. Yol üzerinde dileyen misafirlerimiz rehberimiz ve özel araçlarımız eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek olan Hill of Croses turuna katılabilirler.

Turumuzun ardından yolumuza devam ediyoruz. Yaklaşık 2 saat sonra Riga'ya varıyoruz. Otelimize transfer. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek Dauvaga nehir turumuza katılabilir.

Nehir turumuzun ardından dileyen misafirlerimiz rehberlerimiz ve özel araçlarımız eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek olan Rundale Sarayı Turuna katılabilirsiniz.

Tur sonrası otele transfer, akşam dileyen misafirlerimizle birlikte eski şehirde alternatif olarak düzenlenecek olan Rozengrlas Restoran'da akşam yemeğine katılıyoruz.

Bir oratçağ restoranı olan, Rozegrlas'ta yemeğimizi taderken Letonya'nın yöresel müziğini dinleme fırsatı da bulacaksınız. Yemek sonrasında otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

HİLL OF CROSSES : 10 € (kişi başı)

4.GÜN 

Riga

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından panoramik şehir turumuza başlıyoruz. 14. yy yapısı Riga Kalesi, St. Jacob's Kilisesi, Guildhalls ile Kediler Evi, eski şehir duvarları, Dom Kilisesi, tiyatro ve Parlemento Binası görülecek yerler arasındadır.

Turumuzun ardından dileyen misafirlerimiz için rehberimiz ve özel araçlarımız eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek olan Gauja Ulusal Parkı ve Sigulda kalesi turuna katılabilirsiniz.

Gauja Ulusal Parkı Uluslararası Doğayı Koruma Derneğilistesinde yer alan Parkı geziyoruz.

Letonya'nın en büyük ulusal parkı olan bu doğayı gezdikten sonra Sigulda Kalesi için yola çıkıyoruz. Turumuzun ardından otelimize transfer ve geceleme otelimizde 

GAUJA ULUSAL PARKI VE SİGULDA KALESİ TURU : 40 € 

5.GÜN

Riga - Tallinn 

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz için rehberimiz ve özel araçlarımız eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek Jurmala Turumuzu gerçekleştirilecektir.

Bu turumuzda Baltık denizinin kenarında yer alan kumsalları bulunan, orman içinde ahşap evleriyle hayran kalacağınız sahil bölgesidir. Turumuzun ardından Tllinn'e doğru yola çıkıyoruz.

Yolumuzun üstünde bulunan Parnu sahil kasabasında mola veriyoruz. Hediyelik eşyalarınızı burda alabilirsiniz. Molamızın ardından yola devam ediyoruz. Tallinn de vardıktan sonra otelimize gidiyoruz. Geceleme otelimizde.
 
JURMALA TURU : 30 € (kişi başı)

6.GÜN

Tallinn 

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından Tallinn panoramik şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Tallinn gezisinde, eski şehir meydanı, Toonmpea Kalesi, Dome Katedrali ve Alexander Nevsky Katedrali görülecek yerler arasındadır.

Panoramik şehir turunun ardından dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Rocca Al Mare turuna katılabilirler.

Burada sayısı az kalan açık hava müzelerden Rocca Al Mare'yi gezme imkanı bulacaksınız. Tur bitiminde otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Rocca Al Mare Turu : 25 € (kişi başı)

7.GÜN

Tallinn - Helsinki 

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek olan Helsinki turuna katılabilirler.

Feribotla 2 saatlikyolculuğumuzun ardından Helsinki'ye varıyoruz. İlk olarak şehir turumuzda görülecek olan yerler arasında; Senato Meydanı (Senaatintori) kentin resmi merkezidir.

Lutheran Kilisesi, Fillandiya Ulusal Müzesi (Kansallismuseo), Helsinki Olimpiyat Stadyum ve kentte çok sayıda bulunan müzeler panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından altı ada üzerinde inşa edilen Suomenlinna kalesine geçiyoruz.

UNESCO Dünya Miraslarından biri olan hisar, bünyesinde barındırdığı lokalleri, doğal atmosferi ve piknik alanlarıyla Helsinki'nin görülmesi gereken başlıca yerlerindendir. Turumuzun ardından feribotla Tallinn'e geçiyoruz. Otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

HELSİNKİ TURU : 130 € ( Tur kayıt esnasında alınır ise 100€ )

8.GÜN

Tallinn - İstanbul

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşma ve havalimanına transfer.

THY TK1422 tarifeli seferi ile 18.30'da İstanbul'a hareket. 4 saat sürecek yolculuğumuzun ardından 21.50'de İstanbul'a varış.

Ücrete Dahil Olan Hizmetler
  • THY Tarifeli seferi ile İstanbul - Vilnius / Tallinn - İstanbul parkurunda uçak bileti.
  • Havalimanı vergileri (150 €)
  • 3* ve 4* otellerde 7 gece oda kahvaltı konaklamalar
  • Özel otobüslerimiz ile tüm şehir transferleri
  • Riga, Vinius ve Tallinn panoramik şehir turları
  • Profesyonel rehberlik ve asistanlık hizmetleri
  • Zorunlu sigorta (15€)
Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler
  • Schengen vizesi (120€)
  • Seyahat Sigortası (15€)
  • Her türlü kişisel harcamalar
  • Yurtdışı çıkış harcı bedeli (15 TL)
  • Müze ve Ören yerleri girişleri 
  • Rehber ve Şöför bahşişleri
  • Alternatif turlar
  • Eris Garantisi
ÖNEMLİ

BU TUR İÇİN YOLCULARIMIZIN  SCHENGEN VİZESİ  ALMALARI GEREKMEKTEDİR. VİZE BAŞVURUSU İÇİN EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT İLE ACENTAMIZDAN TEMİN EDEBİLECEĞİNİZ, VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR LİSTESİNDE BELİRTİLEN BELGELER GEREKMEKTEDİR.

YEŞİL PASAPORT SAHİPLERİ İÇİN VİZE UYGULAMASI OLMAYIP, EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT TAŞIMALARI YETERLİDİR. VİZELER SEYAHAT BAŞLANGICINDAN ÖNCE TÜRKİYE'DEKİ İLGİLİ KONSOLOSLUKLARDAN ALINMAK ZORUNDADIR.

GİRİŞ YAPILAN ÜLKENİN SINIR KAPILARINDA VİZE ALINAMAZ. VİZE ALINMIŞ OLMASI O ÜLKEYE GİRİŞ YAPILABİLECEĞİ ANLAMINA GELMEZ. PASAPORT POLİSİ SİZİ ÜLKEYE SOKMAMA YETKİSİNE SAHİPTİR. BÖYLE BİR DURUMDA SORUMLULUK YOLCUYA AİTTİR.

Anıtur, hava yolu şirketi ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolü'ne tabidir. Uçuş  öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi  gerekmektedir.

Yurtdışı gezilerinde en az  6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.

Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Uçak tipi ve saatinin değişmesi mümkün olup, bu durum sözleşme anında bildirilmiş ve yolcu saat değişme riskini kabul ederek turu satın almıştır.Bu sirkü 22.10.2013  tarihinde düzenlenmiş olup,bir sonraki sirküde geçersiz sayılır.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Tatil Otellerimiz
Çalışma Saatlerimiz
Acil işlemler de WhatsApp: 0555 996 86 60 iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704