• BiletSales.com
    • Uçak biletlerinizi 7/24 istediğiniz de online sitemizden alabilirsiniz.
    • AMSTERDAM TURU 499 € 3 GECE/ 4 GÜN THY İLE
    • 20-23 TEMMUZ / 22-25 TEMMUZ /27-30 TEMMUZ/ 1-4 AĞUSTOS / 4-7 AĞUSTOS / 8-12 AĞUSTOS
    • KÖLN VE DUSSELDORF TURU 849 €UR 7 GECE 8 GÜN
    • 22 TEMMUZ HAREKETLİ
    • Biz Vizenizi Alalım Siz
    • Siz Gideceğiniz Yeri Seçin...
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/vize.islemleri.7?fref=ts
  • https://twitter.com/hlntour
İndirimli Oteller
Kuşadası Otelleri
Çeşme Otelleri
Kemer Otelleri

ANASAYFA


     BÜYÜK AVRUPA LÜX OTOBÜS İLE 14 GECE 17 GÜN

   
Ürün Kodu : 12
Fiyat : 999 Euro 
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

TUR PROGRAMI

1.Gün İSTANBUL- SOFYA

Kadıköy Evlendirme Dairesi önünde saat 19:00'da buluşma ve hareketimizi takiben saat 20:00'de Beşiktaş Hamidiye Camii önünden katılacak misafirlerimizi de alıp, Kapıkule sınır kapısına doğru hareket ediyoruz. Gümrük, pasaport ve sınır geçiş işlemlerimizi takiben Sofya'ya doğru yola çıkıyoruz. Geceleme otobüsümüzde.

2. GÜN SOFYA - BELGRAD

İlk durağımız olan Sofya’da bir mola veriyor ve Sofya panoramik şehir turunu geçekleştiriyoruz. Gezimizde, St. Nedelya Kilisesi, Rus Kilise’si, Rotanda Kilisesi, Aya Sofya Kilise’si, Parlamento, Sofya Üniversitesi, Aleksander Nevski Katedrali Başbakanlık, NDK Ulusal Kültür Sarayı gezilebilecek yerler arasındadır.

 Ayrıca Ulu Önder Atatürk’ün yeniçeri elbisesi giyerek katıldığı balonun yapıldığı, ordu evini de görme fırsatımız olacak.  Gezi sonrasıSırbistan’ın başkenti, Eski Yugoslavya’nın ve önemli Osmanlı eserlerinin bulunduğu Belgrad’a hareket ediyor ve varıyoruz.

Varışın ardından  Panoramik şehir turumuz sırasında Kale Meydanı, Askeri Müze, İstanbul Kapı, Saat Kulesi, Damat Ali Paşa Türbesi, Zindan Kapı, Leopoldov Kapı, Sokullu Mehmet Paşa Çeşmesi, Stefan Lazerevic Anıtı, Nebojsa Kulesi, Saborna Kilisesi, Cumhuriyet Meydanı, Terazi Meydanı ve Taş Meydan  görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası otelimize transfer , oda dağılımı, yerleşme ve konaklama.
 

3. GÜN BELGRAD – BUDAPEŞTE

Erken saatlerde alınacak Sabah kahvaltının ardından Budapeşte’ye hareket ve varış. Panoramik şehir gezisi bizleri bekliyor. Kahramanlar Meydanı, Opera, Parlamento Binası, Mathias Kilisesi, St. Stephen Bazilikası, Gül Baba Türbesi, Budapeşte’nin en güzel manzarasına sahip Gellert Tepesi göreceklerimiz arasında yer alıyor. 

Budapeşte’de konaklayacağımız Otelimize geçiyor ve yerleşiyoruz. Dinlenmemizi tamamladıktan sonra dileyen misafirlerimizle  Ekstra Tuna Nehri Tekne Gezisi ( 30 €)  Budapeşte Avrupa'nın incisi olarak tanımlanıyor. Buna inanabilmeniz için tekne turuna çıkmanız olmazsa olmazlardan biridir.

Zira Tuna'nın ikiye ayırdığı kentin her iki yakasındaki güzellikleri görebilmeniz için şehri bir de nehirden gezmeniz gerekir. Teknede kulaklıklar vasıtası ile anlatımları dinleyerek şehir mimarisi  tarihleri hakkında da bilgi sahibi olabileceksiniz. Geceleri aydınlatılan binalar muhteşem bir görüntü sergilemektedir.

Bir yandan size ikram edilen içkinizi içerken diğer yandan bu romantik manzaranın keyfini çıkartabileceksiniz. Dileyenler için Ekstra  Çigan Gecesi Gezisi ( 45 € ) Macaristan denince akla gelen şeylerden biri de Çigan olsa gerek. Bu turumuzda gideceğimiz restoranımız aynı zamanda bir şarap mahzeni olup, burada hem yerel şarapların ve yemeklerin hem de Macar dansı ve müziğinin keyfini çıkartacaksınız. Unutmadan belirtelim, sizler de şovun birer parçası olabilirsiniz. Konaklama tesisimizde.
 

4. GÜN BUDAPEŞTE–(BRATİSLAVA)–VİYANA – PRAG

Güne erken saatlerde alacağımız  kahvaltıyla başlıyor ve otelden ayrılarak özel otobüslerle  yola çıkıyoruz. Grubumuzun kabulü halinde ekstra (20 €) yol güzergahımızdaki Slovakya’nın mutlaka görülmesi gereken Muhteşem şehri  Bratislava Gezisini gerçekleştirebiliriz.

 Son derece şirin bir başkent olan Bratislava gezimizde Yahudi Soykırım Anıtı, Barlar Sokağı, Maria Theresa Yürüyüş Yolu, Mozart’ın 6 yaşında, F.Liszt’in de 9 yaşında ilk konserini verdiği saray binaları, Michael Kulesi, Özgürlük ve Şehir meydanları, Cafe Mayer, Napolyon’un Askeri, Opera Binası keşif duraklarımız.

Viyana’ya hareket ve varış. Varışı takiben gerçekleştireceğimiz Viyana Şehir gezisinde,  Sanat Müzesi, Opera Binası, Antik Müzeler, Hoffburg Sarayı, Parlamento Binası, Belediye Sarayı, Burg Tiyatrosu, Üniversite, Votiv Kililsesi, Dönme Dolabı (Prater) Tuna Boyu ve trafik durumuna göre Belvedere Sarayı görülecek yerler arasında.

Gezi sonrası şehirde serbest zaman. Konaklama yapacağımız Çek Cumhuriyetinin baş kenti Prag’a hareket ve varış. Konaklama otelimizde.
 

5. GÜN PRAG – (DRESDEN )- BERLİN

Erken saatlerde alınacak sabah kahvaltısı sonrası misafirlerimizi bekleyen özel otobüsümüz ile Prag panoramik şehir turunu gerçekleştiriyoruz. Gezimizde, Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Prag Kalesi, St.Vitus Katedrali, dünyaca ünlü yazar Kafka’nın Evi, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır.

Şehirde verilecek serbest zaman sonrası, Almanya’nın Baş Kenti Berlin’e doğru hareket ediyoruz. Grubumuzun kabulü halinde yol güzergahımızdaki  Dresden Gezisini gerçekleştiriyoruz Ekstra( 25 € )  , Kuzeyin Floransa’sı Dresden’de Frauenkirche Kilisesi, Zwinger Müzesi, Semper Opera Binası, Kraliyet Sarayı ve Elbe Nehri kıyısı göreceğimiz keşif duraklarımızdır. Berlin’e hareket ve varış.

Varışımızzı takiben Berlin Panoramik şehir turunu gerçekleştiriyoaruz, gezimizde ; 
Gezimizde Kollhoff Gökdelenlerinin bulunduğu izleme Platformu, İlgi çekici mimarisi ile Daimler Chryler,Sony-Kompleksi, Büyükelçilikler ve bakanlıklar,Cam kubbesi ile Meclis Binası, Alexander Platz, Petersdom'a Protestan mezhebin önemli mimari örneklerimden biri olan Berliner Dom Kilisesi, vb. panaromik olarak göreceğimiz yerler arasındadır.  Turumuzun ardından otelimize transfer ve odalara yerleşme. Konaklama otelimizde.
 

6. GÜN BERLİN - HANOVER-AMSTERDAM

Erken saatlerde alınacak sabah kahvaltısı sonrası misafirlerimizi bekleyen özel otobüsümüz ile Amsterdam’a hareket. Yol güzergahımızdaki Hanover Gezisini gerçekleştiriyoruz. Hannover panoramik şehir gezisinde “ae giden kirch” (savaş anıtı), Rathaus saat kulesi yer alıyor, Leine Nehri, doğal parklar, barok tarzı bahçeler arasında kentin güzelliğini keşfederken, kaldırımlarda kıvrılarak 3 mil boyunca uzanan ve 36 tarihi esere uğrayan kırmızı ince çizgi boyunca şehrin güzelliklerini keşfetme olanağı buluyoruz.

 Gezi sonrası Amsterdam’a hareket ve varış. Varışımızı takiben, Amsterdam Panoramik şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. Gezimizde Dam Meydanı, Yel değirmeni, Leidseplein, Rembrantplein, Kraliyet Sarayı, Kırmızı Fener Sokağı ve dünyaca ünlü elmas fabrikası görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından otelimize transfer ve odalara yerleşme. Konaklama otelimizde.
 

7. GÜN AMSTERDAM- ( BRUGGE ) – BRÜKSEL

Erken saatlerde alınacak sabah kahvaltısı sonrası Belçika’nın ve Avrupa’nın Baş Kenti Brüksel’e hareket ediyoruz Grubumuzun kabulü halinde yol güzergahımızdaki Brugge   Gezisini gerçekleştiriyoruz Ekstra ( 35 €). 

 Gezimizde ortaçağdan günümüze hiç bozulmadan gelen muhteşem mimarisi, su kanallarında yapılacak tekne gezisinde yüzyıllarca geriye giderek o dönem yaşamlarına şahit olabilme imkanı bulacağız. Gezi sonrası, Brüksel’e hareket ve varış.

Varışımızı takiben Brüksel panoramik şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz.Gezimizde   Kraliyet Sarayı Çin ve Japon evleri, Grand Place, Borsa Binası Atomium ve Heysel stadyumu görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından otelimize transfer ve odalara yerleşme. Konaklama otelimizde.
 

8. GÜN BRÜKSEL – PARİS

Güne erken saatlerde alacağımız  kahvaltıyla başlıyoruz , ardından grubumuzu bekleyen özel otobüsümüzle  Fransa’nın rüya şehiri Paris’edoğru hareket ve varış.

Varışımızı takiben Panoramik Şehir Turumuzu gerçekleştiriyoruz. Gezimizde masallara, romanlara ve filmlere konu olmuş olan ve üstünde dünyanın en büyük vitraylarının bulunduğu tam anlamıyla bir mimari şaheseri olan Notre Damme Kilisesini ziyaret edeceğiz.

Yolumuzun üstündeki muhteşem mimari yapısıyla Opera Binası'nı görüyoruz. St Germain, Louvre Müzesi, Concorde Meydanı ve Zafer Takı, Opera Meydanı, Champ Elysees diğer göreceğimiz yerler arasındadır. Otelimize transfer ve oda dağılımı. Konaklama otelimizde.
 

9. GÜN PARİS - LYON

Alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman,  Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek (Ekstra 50 € ) Sacre Coeur&Montmarte (Ressamlar Tepesi) & Eiffel Kulesi&Seine Nehri  turuna katılabilirler.

  Turumuz öncelikle Sacre Coeur Kilisesi ile başlıyor. Bölgeyi kendilerine mekân tutmuş hayat kadınlarının aralarında para toplayarak yaptırdıkları bu ilginç kilisenin hikâyesi sizi şaşırtacak. Daha sonra tüm dünyadan, ünlü olabilmek hayali ile sanat şehri Paris'e akın eden ressamların mekânı olarak bilinen bu güzel mekânda çeşitli dükkânlardan alışveriş yapabilir ünlü cafelerde zaman geçirebilirsiniz.

 
Bir sonraki durağımızSeine Nehri Tekne Gezisi olacak, Nehri boydan boya geçerken nehir üzerinden göreceğimiz Louvre Müzesi,Orsay Müzesi, Özgürlük Anıtını,Notredamme Kilisesi vb.  birçok Tarihi yapıyı görerek nehir turumuzu tamamlıyoruz.Turumuz, Eiffel'in tepesinden Paris'in muhteşem manzarasının seyredilmesiyle sona eriyor.

Akşam üzeri konaklama yapacağımız Lyon’a doğru hareket ve varış. Yapılacak oda dağılımı sonrası yerleşme ve konaklama.
 

10. GÜN LYON- AIX-EN-PROVENCE ( AVIGNON-MARSİLYA)

Alınacak sabah kahvaltısının ardından Panoramik Lyon Şehir Turunu gerçekleştiriyoruz. Fransa’nın en kalabalık ikinci metropolü olan Lyon, aynı zamanda Fransa’nın Paris’ten sonra ikinci büyük iş merkezidir. Dünyanın başlıca ipek üretim merkezi olan kent, modanın Fransa’daki önemli merkezlerinden de biridir.

Lyon; Rönesans mimarisinin yanı sıra gelişen sanat dünyasına, zarif opera binasına, pek çok müzeye, anıta, zengin alışveriş seçeneklerine, gelişmiş mutfak kültürüne de sahiptir. Fourviere Notre Dame Basilikası (Basilique de Notre Dame de Fourviere).

Fourviere’nin eteğinde bulunan Saint-Jean Katedrali, 1617 yılında kurulan Tinity Kilisesi, Bellecour Meydanı görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası Konaklama Yapacağımız Aix*En Provence doğru hareket.

Grubumuz kabul ettiği taktirde, Ekstra ( 30 € ) Avignon&Aix-En-Provence- Marsilya gezisini gerçekleştireceğiz. Gezimizin ilk durağı Fransa’nın Provence bölgesinde Rhone Nehri kıyısında bulunan Avignon; Ortaçağdan kalan şehir duvarı, Papalık Sarayı ve Pont St.Benezet köprüsü görülecek yerler arasındadır. İkinci durağomız,  Aix-en-Provence olacaktır,  minik şirin Fransız şehri yüzlerce çeşmesi, lavanta tarlaları daracık sokakları ve ünlü mağazalarıyla Güney Fransa’nın en güzel yerlerinden biridir.

Bölgedeki son Durağımız Fransanın en önemli liman kentlerinden biri olan Marsilya’dır.  Tarihi ve kültürel güzelliği ile de öne çıkmaktadır.19. yy’dan kalma Notre Dame de la Gadre Basilikası, Eski Liman bulunmaktadır. Konaklama yapacağımız otelimize hareket, yapılacak oda dağılımı sonrası serbest zaman, konaklama otelimizde.
 

11. GÜN (CANNES&MONACO&MONTECARLO) – NICE

Erken saatlerde alınacak sabah kahvaltısı sonrası odaların boşaltılması ve Rehberimizin belirteceği saatte  misafirlerimizi bekleyen özel otobüsümüz ile Fransa’nın Akdeniz kıyısındaki Güney Fransa’ya (Cote d’azure )  uzanmak için hareket ediyoruz Nice’ye hareket ediyoruz. Grubumuzun kabulü halinde yol güzergahımızdaki  Cannes& Nice & Monaco&Monrecarlo Gezisini gerçekleştiriyoruz Ekstra ( 65 € ).Gezimizde, İlk olarak, her yıl bahar aylarında  Film Festivali dolayısıyla tüm gözlerin üstünde olduğu Canes’e hareket ve varış.

GezimizdeCannes şehir merkezindeki La Croisette, Cannes Film festivalinin gerçekleştiği kırmızı halı üzerinde dünya yıldızlarının yürüdüğü Festival Sarayı (le Palais des Festival), le port, le Suquet... Antibes : Dunyanin en buyuk ve guzel yatlarini agirlayan liman, eski sehir, market, Grimaldi kalesi öreceğimiz yerler arasındadır. Gezi sonrası, Nice’ye hareket ve varış. Varışımızı takiben Nice panoramik şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz.

 Gezimizde 1.Dünya savaşı sonrası Çarlık Rusyasından gelen hanedan üyelerinin yaptırmış oldukları Rus Klisesi ,Matisse müzesi, Franciscan Manastırı, Roma İmparatorluğundan kalma kalıntıları panoramik olarak görüyor ve Cimiez Tepesinden Muhteşem Nice şehrini kuş bakışı olarak seyretme ve fotoğraflama imkanı buluyoruz.  

Turumuzun ardından otelimize transfer ve odalara yerleşme. Bir süre dinlendikten sonra, Fransa’nın küçük ama ihtişamlı Monaco Prensliği’ne Akşam Turu yapmak üzere hareket ,  Prince Palace, Katedral, Kaptan Custu’nun Belgesellere konu olan ünlü Deniz müzesi, panoramik olarak göreceğimiz yerler arasındadır.

 Montecarlo’ya çıkarken F1 Plotlarının araç kullandığı yollardan geçerek dünyanın en ünlü kumarhaneler merkezi olan bölgede şansınızı deneme fırsatı bulabileceksiniz
. Konaklama otelimizde.
 

12. GÜN NİCE– ( COMO GÖLÜ ) – MİLANO

Erken saatlerde alınacak sabah kahvaltısı sonrası misafirlerimizi bekleyen özel otobüsümüz ile İtalya’nın Sanayi ve Moda şehri Milano’ya hareket ediyoruz. Grubumuzun kabulü halinde yol güzergahımızdaki  Ekstra ( 45 €)  Avrupa ve Dünya Jet Sosyetesinin  Villa ve Malikanelerinin bulunduğu Como Gölü’ne hareket ediyoruz.

 Gölü panoramik olarak gördükten sonra göl kıyısındaki Lüx Cafelerdevakit geçirebileceğiz, izin alınabilirse 500 den fazla çiçek peysajı ile dikkat çeken Villa Carlotta, Birçok filme görüntüsü ile katkı sağlamış muhteşem Villa Balbianello ziyaret edilecek yerler arasındadır.

 Bir sonraki durağımız ise Enoteca Cava Turacciolo olacaktır, Şarap severler için farklı tadları bulabilecekleri bir mekan olan bu şarap merkezinde  Espressolu Grappa gibi özel şarapları test etme fırsatımız olacak. Gezi sonrası Sanayi ve Moda şehri Milano şehir merkezine hareket ediyoruz. Yapacağımız Milano şehir turunda  şehrin şık caddelerinde yürüyerek Ünlü Doumo meydanına geliyoruz

Meydanda İtalya’nın en önemli ve mimari açıdan en ihtişamlı eserlerinden biri olan Doumo Katedrali’ni görüyoruz. Galeria Vittoria Emanuele Çarşısı ve Ünlü  Buenos Aires Bulvarında alışveriş yaparak şehir turumuzu tamamlıyoruz. Şehir turu sonrası otelimize transfer , oda dağılımı, yerleşme ve konaklama

13. GÜN MİLANO& VENEDİK

Sabah erken saatlerde Venedik’e hareket ve  varış.   Şehir turumuzu yapmak üzre hareket. Gezimizde, öncelikle vapurettolar ile tarihi San Marco Meydanına varıyoruz ,Meydan ve San Marco Katedrali, Dükler Sarayı, Büyük Kanal, Rialto Köprüsü rehberimiz eşliğinde görülecek yerler arasındadır. Ekstra(25€) Gondollar ile kanallar gezisine katılarak romantik ve tarihi kanalları su üstünden daha detaylı gezme imkanı yakalıyoruz.

 Ayrıca, rehberlerimizin düzenleyeceği  Ekstra (25€) Dünyaca ünlü cam eşyaların ve kristallerin üretildiği atölyeleri görüp alış-veriş yapabilecekleri Murano Adası turuna katılabilirler.  Şehir turumuzun bitiminde serbest zaman. otelimize geçiş ve oda dağılımı. Konaklama otelimizde.
 

14. GÜN VENEDİK - FLORANSA

 Sabah kahvaltısından sonrası grubumuzu bekleyen özel otobüsümüz ile   Floransa’ya hareket ve varış. Varışımızı takiben  yapılacak olan şehir turumuzda; Santa Maria del Fiore Katedrali, Vaftizhane, Giotto'nun Çan Kulesi, Senyorlar Meydanı ve Sarayı Michel Angelo Tepesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turunun bitimini takiben serbest zaman . Geceleme otelimizde
 

15. GÜN FLORANSA- ROMA

Alınacak sabah kahvaltısını takiben  özel otobüsümüz ile  Roma’ya hareket ediyor ve varıyoruz. Varışın ardından Roma  panoramik şehir turu.

Görülecek yerler arasında; Hıristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen Vatikan ve San Pietro Katedrali, en yüksek kubbesi 136 metreye kadar ulaşan ve bir Mimarlık harikası olan bu kilisede dünyaca ünlü heykeltıraş Michelangelo´nun yaptığı İsa´nın çarmığa gerilmesinden sonra, bedeninin Meryem Ana´nın kucağında can verdiği anı resmeden heykeli Pieta Collosseo, Roma Forumu, Traiano Forumu, Circo Massimo yarış alanı, Mussolini´nin halka seslendiği Venedik meydanı, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk çeşmesi {Fontana di Trevi} ve İspanyol Merdivenleri {Piazza di Spagna} bulunmaktadır.

Şehir turumuzun ardından  Otelimize yerleşme    ve serbest zaman misafirlerimiz  zamanlarını şehri daha yakından tanıyarak  değerlendirebilirler geceleme otelimizde.
 

16.GÜN ROMA – ANCONA – IGOUMENİTSA

Sabah kahvaltısının ardından  odaların boşaltılması ve  serbest zaman. Rehberinizin bildireceği saatte Ancona limanına gitmek üzere  hareket. 

Yapılacak bilet bagaj ve gümrük işlemleri sonrası işlemlerini takiben Grubumuz için özel olarak ayırtılmış yerlere geçiş hareket. Feribot içerisindeki Havuz, Bar, Restaurant, Cassino bölümlerinde keyifli zaman geçirerek değerlendirebileceğiz. Gecemiz feribot yolculuğu ile geçecektir.
   

17.GÜN IGOUMENİTSA - SELANİK – KAVALA - İSTANBUL

Sabah erken saatlerde Igoumenitsa Limanına varış ve Grubumuza ait otobüs ile hareket. Selanik'e varış. Ardından şehir turumuz başlıyor.

Şehir turumuz esnasında Kordon, Beyaz Kule, Döner Kule, Fuar Meydanı, Osmanlı ve Bizans eserleri, Yunanistan'ın en büyük Katedrali olan Aya Dimitros Katedrali, Büyük İskender Heykeli görülecek yerler arasında. Turumuzun en sonunda Ulu Önder Atatürk'ün evini ziyaret ediyoruz. 

Tur sonrası Kavala’ya doğru hareket ediyoruz. Kavala panoramik şehir turumuzu yapıyoruz. Mehmet Ali Paşa Külliyesi, Kavala Kalesi (panaromik olarak), su kemerleri, belediye binası, liman turumuz esnasında görülecek yerler arasında. 

Gezi sonrası yapılacak otobüs yolculuğuyla İskeçe ,Dede Ağaç yolu takip edilerek İpsala sınır kapısına varış, pasaport ve gümrük işlemlerinin  ardından Tekirdağ üzerinden İstanbul’a varış.Gezimizin ve servislerimizin sonu.
 

EKSTRA TURLAR

OTELLER Otellerimiz, belirtilen veya aynı kategorideki benzer otellerdir.

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

  • İstanbul’dan hareketle programda belirtilen tüm yol güzergahını kapsayacak şekilde, Lüks Otobüsler ile ulaşım hizmeti.
  • 3* ve 4* Otellerde 14 gece Oda Kahvaltı konaklama
  • Programda belirtilen yerlerde Panoramik Şehir Turları
  • Ancona-Igoumenitsa Arası tek yön feribot bilet ücreti
  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri
  • KDV dahildir.
  • Venedik’te vaporetto ücreti   
  • Zorunlu Seyahat Sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)
  • Konaklama vergileri
  • Gümrük Geçiş Vergileri

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

  • Yukarıda ve programda dahil olduğu açıkça belirtilmemiş her türlü hizmet
  • Programda ekstra olduğu belirtilen turlar
  • Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları
  • Programda yer almayan öğle ve akşam yemekleri
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri
  • Yurt dışı çıkış harcı
  • Schengen vize ücreti(120 Euro)(Geçerli çok girişli Schengen vizesi ve yeşil pasaportu olan misafirlerimizin vize almasına gerek yoktur. Vizesi olan misafirlerimizin vizelerinin çok girişli olması hususuna dikkat etmeleri gerekmektedir.)
  • SEYAHAT GÜVENCE PAKETİ  (Vize reddi ile karşılaşan misafirlerin veya hastalık sorunu nedeni ile tura katılması mümkün olmayacak misafirlere tur bedeli kadar ödeme yapılmasını sağlamaktadır.( Toplam tutar üzerinden sigorta firması tarafından vize nedeniyle seyahat iptalinde %22, sağlık nedeniyle seyahat iptalinde %20 muafiyet uygulanmaktadır. Bununla birlikte bagaj kaybından, hasarına, hırsızlıktan, ferdi kaza teminatına kadar birçok ek teminatı barındırmaktadır.) İptal teminatında tur bedeli kişi başı 3000 euro ile sınırlıdır.
  • Seyahat güvence paketi ücreti tur bedeliniz ile orantılı olarak değişmektedir.
  • * *Extra Turlar minimum 20 kişi katılımıyla gerçekleştirilir.
  • ** Trp odalarda 3.yatak ek yatak olup, standart yataklardan küçüktür.
  • **Trp odalar müsaitliğe bağlı olarak verilmektedir. Müsaitlik olduğu takdirde 3 kişilik oda rezervasyonu yapılır. 
    ** DBL+CHD kalınacak odalarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir.
    ** Grup continental kahvaltıları ayrı salonda verilebilir. Ülkelere özgü grup continental kahvaltısı Türk Kahvaltısından oluşmamaktadır.
    ** Çocuk fiyatları 2 yetişkin ile aynı odada konaklama halinde geçerlidir.
  • ** Grup continental kahvaltıları ayrı salonda verilebilir.
  • Ekstra turlar
  • Ören yerleri giriş ücretleri
  • Öğle ve akşam yemekleri 
  • *Otobüste koltuk numarası ve yer garantisi verilmemektedir.
    • *Turumuz başka acente satışına da açık olduğundan, grubun içinde sadece Prontotour misafirleri olmayıp farklı acente misafirleri de bulunabilecektir.
       
 
 
 

Fiyatlara tur programı, havalimanı vergisi ve sigorta bedeli dahildir.Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.

NOT:  havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup,28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehire göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Yol üzerindeki ekstra geziler grubun tamamının katılımı ile gerçekleştirilir.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Tatil Otellerimiz
Çalışma Saatlerimiz
Acil işlemler de WhatsApp: 0555 996 86 60 iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704