• BiletSales.com
    • Uçak biletlerinizi 7/24 istediğiniz de online sitemizden alabilirsiniz.
    • AMSTERDAM TURU 499 € 3 GECE/ 4 GÜN THY İLE
    • 20-23 TEMMUZ / 22-25 TEMMUZ /27-30 TEMMUZ/ 1-4 AĞUSTOS / 4-7 AĞUSTOS / 8-12 AĞUSTOS
    • KÖLN VE DUSSELDORF TURU 849 €UR 7 GECE 8 GÜN
    • 22 TEMMUZ HAREKETLİ
    • Biz Vizenizi Alalım Siz
    • Siz Gideceğiniz Yeri Seçin...
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/vize.islemleri.7?fref=ts
  • https://twitter.com/hlntour
İndirimli Oteller
Kuşadası Otelleri
Çeşme Otelleri
Kemer Otelleri

ANASAYFA


     MADRİD - BARCELONA

   
Ürün Kodu : 38
Fiyat : 349 Euro 
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Tur Programı

1.GÜN

İstanbul-Madrid 

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali  kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yollarının PC 537 sefer sayılı uçuşu ile saat 09:55’te Madrid'e uçuş. Yerel saat ile 13:45’de varış.

Varışımızı takiben alanda bekleyen özel otobüslerimiz ile panoramik Madrid şehir turu. Turumuzda Plaza De Toros, Cibeles Meydanı, Gran Via caddesi ve Plaza Esspanya görülecek yerler arasındadır.

Tur sonrasında dileyen misafirlerimiz ile rehberimizin alternatif olarak düzenleyeceği Madrid Şaheserleri turuna katılma imkanı.

Turumuzda Kraliyet Sarayı, Calle Mayos, Plaza Mayor, Puerta Del Sol Meydanı, Neptün Çeşmesi, Prado Müzesi, Atocha tren istasyonu, Paseo castelana, Puerta Del Alcala , Santiago Bernabu stadyumu ve Plaza Castilla görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelde.

2.GÜN

Madrid  

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan Toledo katılabilirler.

Görülecek yerler arasında UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde bulunan, açık hava müzesi durumundaki kentte Toledo Kadetrali, San Tome Kilisesi, El Greco Evi, Sinagog, Şam işi (Damas Quinos) altın el işciliğinin yapıldığı atölyeler ve dükkanlar edilecektir. Tur sonrası otelinize transfer.

Akşamı eğlenceli bir ortamda geçirmek isteyen misafirlerimiz için alternatif olarak düzenlenecek olan Flamenko Gecesi turuna katılma imkanı. Tur bitimi otele dönüş. Geceleme otelde.

TOLEDO TURU : 55 € ( kişi başı )
FLAMENKO GECESİ TURU:40 € (kişi başı) (1 içki dahil ve ulaşım hariç )

3.GÜN

Madrid 

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Segovia ve Outlet turuna katılabilirler.

Görülecek yerler arasında ünlü Disneyland logosundaki kale ve kulelerin ilham kaynağı olan Alkazar Sarayı, Segovia Katedrali, Roma Su Kemerleri ve Yahudi mahelleri bulunmaktadır.

Geziden sonra, dünyaca ünlü markaları bulabileceğiniz Outlet Turu. Tur bitimi otele dönüş. Geceleme otelde.

SEGOVİA VE OUTLET TURU : 60 € (kişi başı)

4.GÜN 

Madrid - Barselona 

Sabah kahvaltısı sonrası özel otobüsümüzle Barselona’ya hareket. Yol üzerinde alternatif olarak düzenlenecek Zaragoza Turuna (Zorunludur) katılma imkanı. Yaklaşık 8 saatlik yolculuğumuzun ardından Barcelona'ya varış ve panoramik şehir turu.

Görülecek yerler arasında Plaza Espanya, Gran Via, Paseo De Gracia caddesi, Katalunya Meydanı ve La Rambla caddesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası otele yerleşme ve dinlenme. Geceleme otelde.

ZAGORA TURU : 20 € (kişi başı) ( ZORUNLUDUR )

5.GÜN

Barselona 

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ile alternatif olarak düzenlenecek olan Barselona şaheserleri (Müze ve Ören yeri girişleri dahil değildir) ve Gerona & Figueras turuna katılabilirler.

Barselona şaheserler turunda görülecek yerler arasında Plaza Espanya, Olimpiyat köyü (Montjuic Tepesi), Cristoph Colon Meydanı,
Eski Liman (Maremagnum) Olimpic Liman,
Bitmeyen Kilise olarak adlandırılan La Sagrada Familia Kilisesi,
Paseo De Gracia Caddesi,
Antonio Gauidi'nin yapmış olduğu Casa Mila ve Casa Batllo,
Katalunya Meydanı ve La Rambla Caddesi görülecek yerler arasındadır.

Bu turun ardından dileyen misafirlerimiz Gerona & Figueras turuna devam edebilirler. Bu turumuzda Orta Çağ'dan kalma mimari yapılarıyla Gerona Şehri, Büyük Katedrali ve Yahudi mahalleri, ünlü ressam Dali'nin doğduğu Figueras Kasabası ve Dali Müzesi ziyaret edilecektir. Tur sonrası otelinize transfer.

BARSELONA ŞAHESERLERİ TURU                            : 30 € (kişi başı) (Müze ve Ören yeri girişleri dahil değidir)

GERONA & FİGUERAS TURU                                     : 65 € (kişi başı)

6.GÜN

Barselona

Sabah Kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek Montserrat & Sitges veya Andora turuna katılabilirler.

Sagrada Familia Kilisesi, Büyük Montserrat Manastırı ile Montserrat Dişli Sıradağları'nın eteklerinden deniz kenarına inerek gezilen Sitges adındaki balıkçı sahil kasabası görülecek yerler arasındadır.

Tur sonrası otele transfer ve serbest zaman. Andorra turumuzda ise Berga ve Martinet gibi merkezlerden geçerek İspanya Fransa sınırında bulunan gümrüksüz alışveriş ülkesi ve doğal güzellikleri ile ünlü Avrupa'nın en küçük devletlerinden biri olan Andorra ziyaret edilecek ve gümrüksüz alışveriş imkanı ile şehir sokaklarında keyifli bir gün geçireceksiniz. 

MONTSERRAT & SİTGES TURU                : 60 € (kişi başı)
ANDORRA TURU                                        : 60 € (kişi başı) 

7.GÜN

Barselona - İstanbul

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Uçak saatine bağlı olarak havalimanına transfer. Pegasus Havayollarının PC470 sefer sayılı uçağı ile saat 14:10'da İstanbul'a uçuş ve 18:40'da Sabiha Gökçen Havalimanına varış. İç hat bağlantısı alan misafirlerimiz uçuşlarına müsait olan saatlerde devam edeceklerdir. Turumuzun sonu.

Ücrete Dahil Olan Hizmetler
  • Sabiha Gökçen – Barcelona/Madrid - Sabiha Gökçen arası Pegasus Havayolları ile ekonomi sınıf gidiş dönüş uçak bileti
  • Klimalı otobüsler ile tüm transferler
  • Madrid’de 3 gece otellerde oda kahvaltı konaklamalar
  • Barcelona’da 3 gece otellerde oda kahvaltı konaklamalar
  • Barcelona şehir vergileri
  • Madrid ve Barcelona Panoramik Şehir Turları
  • Zaragoza Gezisi
  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti
  • Havalimanı vergileri
Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı Çıkış Harç Pulu : 15.-TL
  • Vize ve Hizmet Bedeli   :120.-Eur
  • Vize ve Hizmet Bedeli   :135 Eur ( Ankara ve İzmir Başvuru)
  • Kaza ve Sağlık Sigortası :15.-Eur (65 yaşa kadar)
Önemli

BU TUR İÇİN YOLCULARIMIZIN SCHENGEN VİZESİ ALMALARI GEREKMEKTEDİR. VİZE BAŞVURUSU İÇİN EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT İLE ACENTAMIZDAN TEMİN EDEBİLECEĞİNİZ, VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR LİSTESİNDE BELİRTİLEN BELGELER GEREKMEKTEDİR.

YEŞİL PASAPORT SAHİPLERİ İÇİN VİZE UYGULAMASI OLMAYIP, EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT TAŞIMALARI YETERLİDİR.

VİZELER SEYAHAT BAŞLANGICINDAN ÖNCE TÜRKİYE’DEKİ İLGİLİ KONSOLOSLUKLARDAN ALINMAK ZORUNDADIR. GİRİŞ YAPILAN ÜLKENİN SINIR KAPILARINDA VİZE ALINAMAZ.

VİZE ALINMIŞ OLMASI O ÜLKEYE GİRİŞ YAPILABİLECEĞİ ANLAMINA GELMEZ. PASAPORT POLİSİ SİZİ ÜLKEYE SOKMAMA YETKİSİNE SAHİPTİR. BÖYLE BİR DURUMDA SORUMLULUK YOLCUYA AİTTİR.

T.C. YEŞİL PASAPORTU İLE SEYAHAT EDECEK MİSAFİRLERİMİZİN, EĞER PASAPORTLARININ ALINIŞ TARİHİ 10 YILDAN ESKİ İSE; PASAPORTLARINI YENİLEMELERİ GEREKLİDİR. AKSİ HALDE GİDECEKLERİ ÜLKEYE KABUL EDİLMEYEBİLİRLER VE/VEYA TÜRKİYE'DEN HAVAYOLU FİRMASI TARAFINDAN UÇUŞLARI GERÇEKLEŞTİRİLMEYEBİLİR.

BÖYLE BİR DURUMDA SORUMLULUK YOLCUYA AİTTİR. YIRTIK, YIPRANMIŞ, ISLANMIŞ VE/VEYA BENZERİ TAHRİBAT(LAR)A UĞRAMIŞ PASAPORTLAR NEDENİYLE ZİYARET EDİLECEK ÜLKE SINIR KAPISINDA GÜMRÜK POLİSİ İLE SORUN YAŞANMAMASI ADINA ;ALINAN  PASAPORTLARIN YENİLENMESİ VE T.C. VATANDAŞLARINA VİZE UYGULAYAN BİR ÜLKE İSE İLGİLİ VİZENİN YENİ PASAPORTTA OLMASI GEREKMEKTEDİR. AKSİ DURUMDA SORUMLULUK YOLCUYA AİTTİR. 

Anıtur, hava yolu şirketi ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Uçuş  öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden48 saat önce teyit edilmesi  gerekmektedir.

Yurtdışı gezilerinde en az  6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.

Uçak tipi ve saatinin değişmesi mümkün olup, bu durum sözleşme anında bildirilmiş ve YOLCU SAAT DEĞİŞİKLİĞİ RİSKİNİ KABUL EDEREK TURU SATIN ALMIŞTIR. Bu sirkü 14.04.2015 tarihinde düzenlenmiş olup, bir sonraki sirküde geçersiz sayılır.

Turumuzda minimum 25 kişi katılım şartı bulunmaktadır. Yetersiz katıllımdan dolayı turun iptal edilmesi halinde son bildirim tarihi tur kalkış tarihinden 20 gün öncedir. ekstra turlar minimim 10kişinin katılması halinde gerçekleştirilecektir.

DİĞER

Barcelona-Madrid Avantajlı Paket  | 290 Euro         
 Barcelona Şaheserleri Turu: 30 € + Gerona & Figueras Turu: 65 € + Andorra Turu: 60 € + Toledo Turu: 55 € + Flamenko Gecesi Turu: 50 €  + Segovia Turu: 60 €

Yukarıdaki turlar paket (toplu) olarak alındığında 320 Euro yerine 290 Euro olacaktır. 02-12 Yaş Çocuk: Yukarıda belirtilen turlar paket (toplu) olarak alındığında 280 Euro yerine 240 Euroolacaktır.

Genel: Fransa´dan sonra dünyanın en çok turist çeken ülkesi olan İspanya, sömürgecilik döneminde Güney Amerika´nın neredeyse tamamına dili ve kültürüyle damgasını vurmuştur.

Flamenko, boğa güreşleri, siesta, sıcakkanlı insanları, ortaçağ özelliklerine ve tatlarına sahip şehirleri,  güneşli plajları, dünyaca ünlü mutfağı, İspanya´nın ilk akla gelen özelliklerindendir.

İklim / Hava Durumu: Ülkenin genelinde kışları soğuk , yazları sıcak ve kurak geçen bir iklim hakimdir.  Ülkenin genel bir sağlık problemi yoktur.

Saat farkı : -1 saat (1 saat geridir,  Türkiye’ de saat 12 iken, İtalya’da saat 11dir.)

Rehberlik Hizmetleri: Rehber, çevre gezilerinde ve ekstra turlar sırasında gruba eşlik etmektedir. Programlarda belirtilen geziler rehberin inisiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.

Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz.

Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin inisiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir.

Rezervasyon ön ödeme tutarı: Bu rezervasyonun alınabilmesi için gereken minimum ödeme tutarı %50dir. Kalan bakiye tur başlangıç tarihinden en geç 15  gün öncesine kadar tamamlanmak zorundadır.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Tatil Otellerimiz
Çalışma Saatlerimiz
Acil işlemler de WhatsApp: 0555 996 86 60 iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398